Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: "The resource loader cache doesn't have loaded MUI Entry"

15 Aug 2010   #1
cbs362

Windows 7 Ultimate x64/Windows XP Pro SP3 Dual Boot
 
 
"The resource loader cache doesn't have loaded MUI Entry"

Whenever I insert my Windows 7 setup disk, and boot from it, and I choose Repair your Windows, the following error message appears, and of course I can't use the recovery tools: "The resource loader cache doesn't have loaded MUI Entry" What's the cause of this? I have Windows 7 Ultimate and Windows xp pro @ Dual Boot, but that has nothing to do with it, because when I try this on a virtual machine, the same message appears, and recovery tools are not working. I'm looking forward to a solution if there is one.


My System SpecsSystem Spec
15 Aug 2010   #2
karlsnooks

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

If you make yourself a System Repair Disc and BOOT from same, does the problem still occur?

________________________________________
CREATE A SYSTEM REPAIR DISC
START | type System Repair | Enter key | Create Disc button
________________________________________


Startup Repair

System Recovery Options

Repair Install
My System SpecsSystem Spec
16 Aug 2010   #3
cbs362

Windows 7 Ultimate x64/Windows XP Pro SP3 Dual Boot
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by karlsnooks View Post
If you make yourself a System Repair Disc and BOOT from same, does the problem still occur?

________________________________________
CREATE A SYSTEM REPAIR DISC
START | type System Repair | Enter key | Create Disc button
________________________________________


Startup Repair

System Recovery Options

Repair Install
Yes, then it's working fine, but my win7 DVD doesn't want to repair my computer. Anyway, my problem is now solved (I created a recovery disk, which is working, I didn't know until now how to do it), but I'm still curious why my installation DVD doesn't work.

Thank for your help!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 "The resource loader cache doesn't have loaded MUI Entry"




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
ie9 new browser opens "blank" windows 7. Changing it to "home" doesn't
ie9 new browser opens "blank" windows 7. Changing it to "home" doesn't last if you shut down. Next session, it still opens "blank"
Browsers & Mail
"win boot conf data file does not contain a valid OS entry" oxc0000098
Ok, so I had the "file recovery virus." I was using malwarebytes and Another malware removal program (can't remember that name) to get rid of it. I remember one of them listed a file name with "boot" in it as infected so I deleted it as suggested. Well now I can't boot windows 7 64 bit on my HP...
Installation & Setup
""Local Area Connection" Doesn't have a valid ip config "
i Recently bought and hp windows 7 computer 64 bit and it was fine but two weeks later it does this it was working few hour ago and now it saids this ""Local Area Connection" Doesn't have a valid ip config" what does that mean? i couldnt fix it, i turned off the router, modem did a pc recovery...
Network & Sharing
Windows freeze on boot at "Starting Windows" and "LOADED ...\disk.sys"
I have Windows 7 Ultimate x64 The other day I was afk while listening to loud music from my computer. Suddenly the speakers began screaming in a high pitch and when I got to my computer it had frozen. I tried to reboot it, but it simply froze at the Windows loading screen with the floating...
General Discussion
"Entry Point Not Found" Error While Attempting To Play A Game
Hello, I receive this error when I try to play the game, "Bit.Trip Runner": http://i.imgur.com/pRjmk.png I've googled for hours and I've tried every suggestion, nothing is working for me. I've re-downloaded, uninstalled and re-installed Visual Point C++ 2010 SEVERAL times. Cleaned my...
Gaming
"User profile cannot be loaded" message after automatic update
Last night my laptop started doing an automatic Windows 7 update. This morning I cannot log on -- when I type in my password, I get an error message that says "The User Profile Service service failed the logon. User profile cannot be loaded." Any ideas?
Windows Updates & Activation

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:59.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App