Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I don't know where I went wrong but I need help!

25 Oct 2010   #1
jludley

Windows 7 Home Premium 32 bit and Windows 7 ultimate 64 bit
 
 
I don't know where I went wrong but I need help!

Last night I deleted Mcafee's from my laptop because I was tired of all the pop ups all the time. That turned out to be a big mistake it seems. After I deleted it my laptop would not restart windows normally I could go in all safe modes and thats it. After that happened, I decided I'd go ahead and just try and install windows ultimate. (I previously had windows 7 home edition) when I did that I didn't format or delete any the partitions and I reinstalled it on one of the partitions and after it finished my windows 7 64 bit installed with out the drivers for the computer. So I put the driver disc in and installed all the drivers and once I went to restart my computer I'm back to the same issue where it won't reboot windows normally and all I can do is run it in safe mode. How can I just get everything back to normal like it's intended to be?


My System SpecsSystem Spec
.
25 Oct 2010   #2
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

In safe mode, do a system restore from before the uninstall.
Then report back
System Restore
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2010   #3
jludley

Windows 7 Home Premium 32 bit and Windows 7 ultimate 64 bit
 
 

Thats what I did last night and then it did the same thing, I think what I did was instead of deleting the partitions where the problem occured. I just went ahead and installed windows 7 ultimate on a partition I picked. I just deleted all the partitions and installing drivers now. I will report back when I've figured it out, and if this don't work I will try what you suggested.
My System SpecsSystem Spec
.

25 Oct 2010   #4
SledgeDG

Windows 7 Ultimate x86
 
 

Norton/Symantec and McAfee products are kind of difficult to get rid of.
It might be already to late for this:
Get the McAfee uninstall tool here

-DG
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2010   #5
jludley

Windows 7 Home Premium 32 bit and Windows 7 ultimate 64 bit
 
 

I ended up fixing the problem when I deleted Mcafee it caused my laptop to be all funky. So when I went to reinstall windows I didn't delete the partitions. So when I went in and deleted all the partitions I could I reinstalled windows 7 ultimate and now it is working great and I have no Mcafee and I have Norton Antivirus now. Thank you to all those in an attempt to help me being that I made a stupid mistake but it is all good now.
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2010   #6
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Hello jludley, welcome to Seven Forums!



If you deleted all the partitions you would have been better off to do a full wipe (secure erase) of the Hard Disk Drive (HDD) to completely over-write all data on the HDD so you would have the best possible space to install Windows to.

Have a look at this tutorial at the link below and be sure to post back with any further questions you may have and to keep us informed.


SSD / HDD : Optimize for Windows Reinstallation
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2010   #7
gregrocker

 

Use free lightweight Avast or Microsoft Security Essentials, which work perfectly and invisibly with the Windows firewall.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I don't know where I went wrong but I need help!




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
if something goes wrong?
Hi if something goes wrong, how do i know where the "cancer" has come from? or to put it another way, how u tell where the problem is? is it the cpu, Hard drives, graphic card, power supply, ram, drivers, anti-virus programs, internal wiring , turn on button, USB 3.0, etc? there is so much that...
General Discussion
MS Paint GUI wrong- Perhaps stuck in wrong mode- Example shown
Last night, My MS Paint GUI went screwy. It looks like it is out of Aero mode or something, but Aero troubleshooter found no problem & everything else is fine. I was having an issue with a video game for PC (full screen) which normally fiddles with the Windows theme, but I honestly dont know. ...
General Discussion
Hdd looks wrong
I unscwerewed it and took it out, i've done it before but this time it got stuck and it looks like its not in right it must be, since its stuck. The screws are off but it wont come out and it looks out of place. Pls help. Ty.(it works, im on it butg when i try to pull it out it wont come out.) My...
Performance & Maintenance
What's wrong with the RAM?
I have MacBook Pro (lastest one-Snow Leopard installed) Using Boot Camp, I install Windows 7 build 7600 Ultimate 32 bit What I know, I have 4GB RAM but why, in the system properties, it shows that only 2.72GB RAM is usable?Why this is happening? I can't enjoy 4GB RAM for my works (e.g GAMES...
General Discussion
Help! I did something wrong!
OK, right now I'm using the Ubuntu half of my computer, as, well... it's the only one that works. Here's what happened. I've been fed up with the Ribbon interface on Wordpad and Paint for a while, so I got a 64-bit copy of Vista and copied the EXEs and system files from it. Obviously, Windows...
General Discussion
What is wrong with my RAM?
I had 2 RAMs having 1 GB memory each. Somedays ago i iadded 1 GB of RAM more. All RAMs are from Transcend, no doubt about performance, but windows has started showing 2.5 GB of RAM in system information. In BIOS Menu it shows 3 GB. What must have happened? Please help.
Hardware & Devices

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:00.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App