Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with language


12 Dec 2010   #1

64
 
 
Problem with language

Hello

i recently formated my pc - HP Envy17 1050-ea and installed win 7 utimate.

I encountered 2 probles
a) My windows media player and the other players like media player clasic homecinema, vlc etc plays the videos but doesnt show me the right subtitles.
This means the subs appears normally but not in greek. the subs works in another computer but in mine apear some strang symbols.

Should i install microsoft NET framework?

And b) i downloaded the driver from official HP site for turbo boost. My cpu is icore7 1.8 ghz but when i try to install the driver it sayz that my machine doesnt meet the minimum requirments.

What should i do about that??


Thanx in advance

My System SpecsSystem Spec
.

12 Dec 2010   #2

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

1) Are the subtitles hardcoded in the movie file or they are separate .srt/.sub files? If they are separate, do you have the right language files? Also, copy the subtitles file to the same directory as the movie and make sure they have identical names. Thats all thats required.

2) The turbo boost driver is required for i5 and i7 series processors with integrated graphics. Core i7- 720, 740, 820 and 840 dont have integrated graphics so this driver is not required. You havent specified but I'm guessing you have one of these processors, hence you are correctly getting that message.
My System SpecsSystem Spec
12 Dec 2010   #3

64
 
 

About the subs i know excacly what is needed to dipslay them. it displays subs but not in the r8 language. So its the language pack. But it dont know how i ll solve it.. what i need to install??

About the cpu is i7 Q720 1.60Ghz
My System SpecsSystem Spec
.


15 Dec 2010   #4

64
 
 

I still didnt get the answer. The archive is .srt its in greek and i know that is working because i ve tried those subs before.. So the problem is about the windows.. Can u help me?
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2010   #5

64
 
 

The problem is that the srt works and subs appear at my screen. the thing is that windows dont recognize them as greek and appears some strange symbols instad of greek symbols. i thing its about the font?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with language




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Problem with language
Thread Forum
Solved Language Bar Problem General Discussion
language problem Help!!! General Discussion
Language problem General Discussion
Language problem Hardware & Devices
having a problem with the language .. General Discussion
Language Problem Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:29 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33