Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: problem while installing win7

29 Jun 2009   #1
amir aljaberi

 
 
problem while installing win7

hi there
while installing windows 7, it appear this problem:
http://i39.tinypic.com/1zpmef6.jpg
why?


My System SpecsSystem Spec
.

29 Jun 2009   #2
septprince

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 

Please fill up your system specs.
Have you tried to to burn the iso into a new DVD. Because that error may be caused by scratched DVD.
If you are not doing clean installation. Try doing clean instillation.

I had the same problem while I tried to upgrade my XP pro to vista.
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2009   #3
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 
install prob

Quote   Quote: Originally Posted by amir aljaberi View Post
hi there
while installing windows 7, it appear this problem:
http://i39.tinypic.com/1zpmef6.jpg
why?
Hi and welcome

Where did you get your win iso? and how did you burn it to dvd? It looks like there is a problem with it.

Could you also give us the specifications of your computer? make,model,OS, ram,video card,.....

thanks

Ken
My System SpecsSystem Spec
.


29 Jun 2009   #4
amir aljaberi

 
 

hi
this is my sys spec:
http://i40.tinypic.com/14dkca1.jpg
also i ran windows 7 upgrade adviser and it gave me that it compatable with my notebook
dvd should be ran becuz i have tested it on other pc and its working

My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2009   #5
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 
win install

Quote   Quote: Originally Posted by amir aljaberi View Post
hi
this is my sys spec:
http://i40.tinypic.com/14dkca1.jpg
also i ran windows 7 upgrade adviser and it gave me that it compatable with my notebook
dvd should be ran becuz i have tested it on other pc and its working

Your pic shows xp as the system. are you trying to dual boot?
Ken
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2009   #6
amir aljaberi

 
 

yes, i tried both
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2009   #7
septprince

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 

are you running the setup while you are in xp??
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2009   #8
amir aljaberi

 
 

at the beginning i ran the setup while booting
now i m running it in xp and the same problem
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2009   #9
septprince

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 

may be your DVD or the iso file is corrupted. Try downloading it again and then try.

What build you have?
From where did you download it?
My System SpecsSystem Spec
29 Jun 2009   #10
amir aljaberi

 
 

from ms website but it works with other pc.
may be the windows not compatable with pc
My System SpecsSystem Spec
Reply

 problem while installing win7




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Installing new Graphics Card problem with Win7
Recently purchased and installed a new graphics adapter, and since then, see occasional wavy lines in the display. Ran Device Manager on the system and note the manufacturer, model, and version number of the device driver for the graphics adapter. Then, checked the adapter manufacturer’s Web site...
Graphic Cards
Problem when installing Win7(i think regarding SATA hdd)
Trying to reinstall Windows 7 and i am hitting a problem as soon as i click the install button I get the "A required cd/dvd device driver is missing"(if you need the whole error message i will provide).After searching the internet trying to find fixes i couldn't fix my problem.So i ask you what...
Drivers
Problem installing win7 on a ssd and hdd.
So i just bought my pc, put it together and installed windows 7 on the 240gb ssd. Everything is ok i installed all drives, programs, run games, it's awesome. The problem is that the 1T hdd doesn't show up on my computer but does on bios and in this utility: http://i48.tinypic.com/2dtzo5h.jpg ...
Software
Problem Installing Win7 x86 - Missing Drivers
Hi All, First time poster so take it easy! :P I'm having trouble installing Win7 x86 onto a 160GB and the BIOS has no AHCI settings that I can find. Motherboard = MSI 945PL NEO Processor = Pentium 4 3.40 GHz RAM = 2x 2GB DDR2
Installation & Setup
Installing partitions problem in Win7
Hello friends. Please Help - What am I doing wrong? I have one hard disk 150GB on my computer. I want to install Win7 and divide the drive into two partitions. When I did it using the instructions that I had during setup, Win7 load only with the system drive! Where did all the other memory...
Installation & Setup
Problem of installing 32 bit software to Win7 64 bit
I want to install a copy of 32 bit software to the location "Program files" instead of the default folder "Program files (X86)". I already changed the default location to "Program files" during I ran the setup, but it did not work. The software was still installed to "Program files (X86). Please...
Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:46.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App