Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: slave hard drive problems


14 Aug 2011   #1

windows 7
 
 
slave hard drive problems

so i just did a fresh install on a brand new hard drive. formatted and everything. now i have my old hard drive that I would like to transfer the files over from. but for some reason when it's hooked up and set to slave windows asks me for a boot disk. any suggestions?


My System SpecsSystem Spec
.

14 Aug 2011   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

Check the BIOS boot ordrer. Make sure your OS HD Drive is first.

Check the MOBO Sata ports, Make sure your OS HD Drive is plugged to the first Sata port.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 slave hard drive problems




Thread Tools



Similar help and support threads for2: slave hard drive problems
Thread Forum
Slave drive & bios Hardware & Devices
boot problems with slave drive Hardware & Devices
Solved Sata Drive as a Slave Problems Hardware & Devices
HELP: Windows 7 can't recognize my IDE slave hard disk. Hardware & Devices
Win 7 - Can't see slave drive Hardware & Devices
Slave hard drive letter General Discussion
Slave drive not in explorer Drivers

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:10 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33