Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: OS Load problem

08 May 2012   #21
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Good to hear ignatzatsonic's suggestion woked John. Still odd why it hadn't done it from the start though. Take that rotten keyboard and throw it on the train tracks. Never dawned it could be at the root of your install problems. I think mine is bad two sometimes it'll misspell words and won't capitalise.

While the one-time boot menu is accessed with F12 on many Gigabyte boards, F9and F5 are two others I seen on other brands.


My System SpecsSystem Spec
.
08 May 2012   #22
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Have found the problem - a faulty 2.0 USB socket on the back panel that I had the keyboard plugged into.

I am really appreciative to everyone who chipped in as I would have been none the wiser if it had not been that I couldn't get shift+F10 to work on the main keyboard and just plugging in another spare KB into a front panel USB port had it working.

I am a little - erm no very embarrassed as I am always telling others to look for the simple stuff first and have been caught out myself


Machine with the Samsung now approaching the speed of light LOL!!


Once again thanks to all I have learnt a valuable lesson and I hope some other not so savvy members such as myself have learnt something too.
My System SpecsSystem Spec
08 May 2012   #23
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

I learned something too mate! I think we all get the attitude "that it can't be <what ever>" at time huh?
One reason this forum is so great while trying to help we learn so much in retrun.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 OS Load problem




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Problem with OS load
Have installed an SSD and have along the line done something wrong. Now the problem with the SSD may be close to being solved but it has left me with a boot that takes forever off the HDD's. I get the usual posts which eventually lead to the screen in the pic - which I have no idea why has...
Performance & Maintenance
Sound problem with mic with VGA under load
OK before I go into the issue, I am aware that there are threads that relate to this, however with my problem I feel that I am half way to resolving the problem... also I know that people frown upon thread hijackers, so I thought I would create new. So the issue as far as I know... well the...
Sound & Audio
Problem when trying to load games
I have been trying to play games for a few days now but nothing wll launch I get the error. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use command-line sxtrace.exe tool for more detail. Does anyone have a...
BSOD Help and Support
Problem with startup, applications do not load
Hello there! I appear to be having a problem with applications not loading when I start the PC. It happens every now and then, and I am forced to reboot until I can eventually load the program. When I check the program in task manager, it appears to only load about 108K-124K within memory, then...
General Discussion
Program Load problem
Hi, Usually I just read through these forums however I have come across a issue that doesn't appear to be covered. Before I start I should let you know Im not at all good with comps and can only do basics. I have installed a game (Hearts of Iron 3). This works fine. However when I...
Gaming
Weird 100% load problem
Hello, I'm using Windows 7 Ultimate x64 on a Dell Vostro 1310 (a few more specs in my profile) and the problem is the following: After doing something that uses the CPU more intensively than usual (like watching HD videos—both regular and in YouTube) I get a 100% load, which shouldn't happen...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:23.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App