Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WDS Deployment of Windows 7 - AutoUnattend.xml error


08 May 2012   #1

Windows 7 Professional x64, Ubuntu 12.04 x64 (Soon)
 
 
WDS Deployment of Windows 7 - AutoUnattend.xml error

Morning/Afternoon guys,

I have an error which keeps popping up when I try to deploy Windows 7 Ultimate N onto a machine.

I am using WDS on Windows Server 2008 R2 virtual machine, virtualized by Hyper-V, to deploy the image with an answer file which I created in WSIM (it was validated when I created it, so no errors there). When I deploy the custom image, it seems to work fine up until it reaches the second reboot. I recieve an error during setup which states the following -

"Windows could not parse or process the unattend answer for pass [specialise]. The settings specified in the answer file cannot be applied. the error was detected while processing settings for component [Microsoft-Windows-Shell-Setup]."

The specialise pass is defined in the autounattend.xml as thus -

<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="Error" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RegisteredOrganization>Microsoft</RegisteredOrganization>
<RegisteredOwner>AutoBVT</RegisteredOwner>
<TimeZone>GMT Standard Time</TimeZone>
<CopyProfile>true</CopyProfile>
<ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="Error" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Identification>
<JoinDomain>contoso.local</JoinDomain>
<UnsecureJoin>true</UnsecureJoin>
</Identification>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Security-SPP-UX" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="Error" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
</component>
</settings>

If you guys can shed any light on this it would be a huge help. It's drove me up the wall. Also, first post, you'll be seeing me around (hopefully) .


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 WDS Deployment of Windows 7 - AutoUnattend.xml error




Thread Tools



Similar help and support threads for2: WDS Deployment of Windows 7 - AutoUnattend.xml error
Thread Forum
Solved autounattend.xml error in Windows PE Installation & Setup
Windows Automatic Updates: Time to run: Setting in AutoUnattend.xml Windows Updates & Activation
Windows 7 MBR Recovery and Re-deployment Installation & Setup
Windows 7 AutoUnattend.xml - User & PC Name Installation & Setup
Image Deployment of Windows 7 General Discussion
Windows 7 corporate deployment Installation & Setup
Statoil Discusses their Windows 7 Deployment News

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33