Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New to the forum Problem with Desktop

09 Oct 2012   #21
gregrocker
Microsoft MVP

 

OK you answered one question. What about the others? There are usually 4-5 questions and steps given in each of my posts in this thread and you answer only one each time, wasting 3/4 of the effort. Some kind of attention deficit disorder?


My System SpecsSystem Spec
.

09 Oct 2012   #22
molczak714

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Here are the steps that i followed to what youposted for me.

Unplug all but the target HD, and all peripherals.

Boot the Windows 7 installer, at first screen press Shift + F10, run Diskpart Clean Command.

Close Command Box, click Install Now, then Custom>Drive Options to create install partition or just click Next to begin Clean Install Windows 7.

If this fails, reset the CMOS. In BIOS setup set SATA controller to AHCI to try install. Clear CMOS - 3 Ways to Clear the CMOS - Reset BIOS

Now boot the Windows 7 DvD, at first screen press Shift + F10 to open a Command prompt, Type:
DISKPART
LIST DISK
SEL DISK 0 (replace 0 with the Windows 7 target HD number)
CLEAN

I did all these and still nothing i havent done a new win 7 cd yet ill try doing a new one again
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New to the forum Problem with Desktop




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Server problem at the forum ???
At times, I get an awfully slow response from the forum. And that is only since a few days. Is that a general problem or only by me. I do not have this problem with other fora.
Chillout Room
Problem with the forum
Don't know if this is the right section but I have a problem with this forum. The forum doesn't refresh automaticly, and even when refreshing it doesn't work. That's when I use IE8. When I use Opera, it refresh but I'm not able to log in.
General Discussion
Forum post problem
For some strange reason I can no longer read the post on the SevenForums site using Explorer 8. I can see all the areas but when I click on a post or a tutorial all I get is a blank screen. This just started, and to my knowledge I haven't changed anything. My Vista machine works fine, and it...
Browsers & Mail
Problem with vista forum?
The service is unavailable. :cry:
Chillout Room

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:54.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App