Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ECS KT600-A problems durring install

24 Sep 2009   #1
bnccoder

Windows 7
 
 
ECS KT600-A problems durring install

I can't get the cd drivers to load on install because i need to load drivers for the mobo to enable the IDE chanels on this board......


My System SpecsSystem Spec
.
24 Sep 2009   #2
Antman

 

ECS Web Site

Unzip the drivers to DVD, USB card or floppy - or even the HD for a partitioned install.
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #3
bnccoder

Windows 7
 
 

I tried that. The drivers I need to install are for the motherboard and not the cd or dvd drive. Windows keeps prompting for the cd drivers and won't accept any from the website because they are not actually for the cd drive.
My System SpecsSystem Spec
.

24 Sep 2009   #4
Antman

 

IDE channels are enabled by the chipset driver.
My System SpecsSystem Spec
25 Sep 2009   #5
bnccoder

Windows 7
 
 

That was my problem I couldn't get them to install. I copied the windows 7 dvd to a hard drive and eliminated that problem but now I'm having IP confilicts with my main computer I had this computer set as 192.168.1.13 but now I have ipv4 and ipv6 and its telling me that its not a valid ipv6 IP. If I take the other computer offline I can get it online.
My System SpecsSystem Spec
25 Sep 2009   #6
Antman

 

I have lost any concept that I briefly grasped in regard to what the reported problem is.

Try again.

What is your problem?
My System SpecsSystem Spec
25 Sep 2009   #7
bnccoder

Windows 7
 
 

Ok I had problems with the install, but got it to work by installing from a hard drive instead of dvd only after doing this did it quit asking for the cd driver when it needed the chipset driver. Now my problem is with an ip conflict on my home network. Windows 7 will connect to the internet but when it does it kocks another computer off. The computers are connected to a router and then to the dsl modem. I can't set up the network as I did before because Windows 7 now has IPv4 and IPv6, IPv6 is a new protocal for me and I'm having trouble setting everything up with the new controls. I tried turning off DHCP and setting the IPs manually but I end up loosing connectivity either way.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ECS KT600-A problems durring install




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD durring games...seems related to wdf01000.sys
So I get a BSOD when I'm playing games so I figured it was just the system overheating. Seems vented well enough but still I wasn't sure what was tripping things up. I've updated every driver ...ran all windows updates...still happens. I've attached the dump files for the BSOD forum but I'm...
BSOD Help and Support
Computer locks up durring start up and login
The last time I used my computer, it ran normally, I hadn't installed any programs, and I had a normal shutdown. I went to start the computer again later and after the BIOS said "loading operating system", the screen went black and I had to force shutdown. The next boot got me to a screen...
General Discussion
BSOD crashes randomly, most frequently durring shutdowns
I also have to note that all drivers are updated and that I downloaded the beta version of my graphic card, but even before I downloaded the beta version, I had the latest real version and it still caused crashes. This is happening ever since I got a new PSU
BSOD Help and Support
BSOD 101 or game crashes durring any high end game
I've been haveing some trouble with either game crashes or full bluescreen (error 101). I WAS useing twin GeForce 9600GTs in SLI, I recently upgraded to a HD 7870. The problem did not change, suggesting that video drivers are not the source... Although altering the drivers with the 9600GTs did...
BSOD Help and Support
windows fails durring install
This is my first post ever so bare with me on this and i do appreciate any help i get. just built a new P.C. for my wife. Bought a decent case and PS (thermaltake) bought a corsair liquid cooler, sata HD, sata DVD however i did use an MSI k9vgm-v board i had laying around and put an AMD x26400+...
Installation & Setup
Issues on ECS KT600-A Motherboard
I just did a clean install of Windows 7 RTM on my brother's computer half way during the installation (after "Expanding Files") I got a blue screen saying something about graphic drivers (Sorry don't have the exact message right now) I had "solved" this by loading failsafe defaults from the...
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:06.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App