Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Install not happening

14 Feb 2013   #11
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Brink View Post
At least you didn't pull a why doesn't the computer have power, and finally finding out the PSU power switch had been turned off like I did once. LOL
You!! this I do not believe oh master of the greatest tutorials


My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2013   #12
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 

Hum just one last thing I tried the msconfig to set the start up program but the box is empty as in completely void of all lines and text??

Am wondering if I have mucked it up with an update perhaps??
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2013   #13
Brink
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Yeah, it was one of those late night builds, and I just missed checking the PSU switch until later. LOL


Odd. You might see if a restart may sort it if it's just a glitch.
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2013   #14
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

They used to have in the trouble-shooting section of the instruction manuals for many white goods (e.g. washing machines) something that went along the lines of: If your appliance is not functioning, firstly check to make sure that you have plugged it in and switched it on.
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2013   #15
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 

Checked msconfig this morning and it shows Windows Live now but not the OS or the Bitdefender I am trying out.

I do have another little problem but I'll put that in Hardware.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Install not happening




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD 0x000000d1 fresh 7 install & latest drivers still happening HELP
Just stated getting the same BSOD almost everyday although no drivers have changed or new hardware installed. It has been a few years since I installed 7 so I did a fresh install with a different copy of 7 and again installed the latest drivers currently available. This happens even when the PC is...
BSOD Help and Support
BSOD Keeps Happening After Clean Install
So I was getting a lot of BSODs (one every 10 minutes once I logged in) and it was a DRIVER_POWER_STATE_FAILURE and I couldn't figure out which driver it was. Finally I bought a new SSD and took my old HDD out and did a clean install of Windows in hopes that the BSODs would stop. To my displeasure,...
BSOD Help and Support
BSOD out of nowhere and still happening on fresh install
hi guys, as the title states i started having BSOD's yesterday, they started out of nowhere then were about an hour apart for a few then became more and more frequent after each reboot, down to about 5 minutes before it would crash with me doing absolutely nothing. this morning i installed...
BSOD Help and Support
What Is Happening With My Rig?
NOTE! IT CAME BACK SO PLEASE ALSO TAKE NOTE OF THE SECOND POST ON THE SECOND PAGE (actually this whole thing cause I gave status as stuff was happening), I NEED HELP I know this is long , but PLEASE! I can't figure this out. Not to mention I am on spring break and really need my computer to ...
BSOD Help and Support
What Is Happening???
Someone else was talking about this today. Who changed my Avatar??? It wasn't me??? http://images.sevenforums.com/customavatars/avatar32675_5.gif bigmck Senior Member http://cdn.sevenforums.com/images/ranks/supporter.png http://cdn.sevenforums.com/images/ranks/guru.png
Chillout Room
Is this happening to anyone else?
I was using an eVGA 7600GT but recently installed a GTS 250SC. In the case of the former I was using the Win7 drivers. I uninstalled the card and the drivers from Win7, used Drive Sweeper to clean things out, and then installed the 250SC and installed nVidia's drivers. I use a Sony FW900 CRT...
Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:46.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App