Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Wiping Out Everything on Dell XPS 8100 Desktop

18 Nov 2014   #181
paulyjames

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

But do you know how that happened though? The thing is i havent used the dell xps 8100 since the last time you helped me with the reinstallation till today so im close to postiive what i downloading earlier could have caused this.


Also i tried to download the panda cloud cleaner rescue usb drive on the xps 8100. It shows an error and i cannot do it.


My System SpecsSystem Spec
.
18 Nov 2014   #182
gregrocker

 

I didn't suggest you run the Panda bootable scan although you can do that to get a deeper scan. I don't know why it won't download. Google the exact error text to find out how others have resolved it.

If the scans found malware or spyware other than tracking cookies then you might have been infected. What matters is if it finds anything now other than cookies. I wouldn't worry about it if it doesn't.
My System SpecsSystem Spec
18 Nov 2014   #183
paulyjames

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

panda shows malware detected

advombat.ru


So i still shouldnt clean install it?
My System SpecsSystem Spec
.

18 Nov 2014   #184
gregrocker

 

You can try cleaning it up first.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2014   #185
paulyjames

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

it shows it as a threat blocked...
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2014   #186
paulyjames

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

hey greg so i decided to just do a clean install of it one more time.

I had the files necessary on my 2.0 usb. I did it but once i did everything, i didnt see a screen where it ask me about my internet network such as the network for home office or public wifi option. I usally see this message evertime when done finishing the installation.

I then noticed that i couldnt get online either. Shows no wired connection. I then opened the dell xps 8100 driver that is in my 2.0 usb, the one you said to save to in case it doesnt load the driver... it opens it up... but i dont know where it is. I looked everywhere.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2014   #187
paulyjames

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Okay got it to work. The file was in drivers and i installed it and now the internet works.


However theres a few things that still has me confused/worried.

Also how come it shows my computer all of them connected such as myname1-pc, myname-asus,
myname-pc and Myshare?


Also When i clicked on my network, there is this thing called Jungo OpenRG Internet Gateway Device. What is that?


I dont believe i ever seen this before.


Also... my asus laptop that you helped me with the installing...im getting tons of ads and these ads are just popping up when im just opening chrome or going to google.com. Is there a reason for this? I didnt visit any sites that should have any popups since when you helped me with the asus laptop. I mean.. im opening chrome and just typing yahoo or google then i get a popup where it downloads something for me... then my panda antivirus detected it as a threat and say its a TROJAN. How in the world does this happen when i didnt visit any malicioius websites?


Also i had to put my 2.0usb into the asus laptop b/c i put some other drivers in there in case the one drive i have didnt work. Could that have caused this trojan? Yesterday when my usb 2.0 was in my xps 8100 while i think i could have gotten a virus downloading something to my xps 8100... i then formatted my usb first. Then downloaded the dell iso windows and the driver for 8100 then put it into my xps 8100 earlier.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2014   #188
gregrocker

 

Sounds like you can't stop getting infected.

Are you actually learning anything when you have to install the wireless driver every time as though you' ve never done it before, and I need to write out for you the steps to avoid and get rid of infection over a dozen times?

All of this is spelled out in the Reinstall tutorial below and repeatedly throughout your threads. If you can't remember them then you'll need to go find the steps yourself because I cannot afford to waste more hours repeating everything for you. Maybe someone else will.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2014   #189
paulyjames

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Hey greg. As for the asus laptop... i didn't even used the laptop much at all after you hellped me with reinstalling it. All i did was go to regular websites such as yahoo, google etc and not one site that could be malicrious. Then i have popups from sites that i have no idea where it comes from.


I just went and took at my hard drive on my asus laptop. I have no idea how i already used up 50gb already. All i have installed are the basic programs such as the ones on ninite. Of course you downloaded a lot of those programs for the drivers last time... however... i dont understand how i already have 50gb used in my asus laptop. The dell xps 8100 shows 25gb used total after i did the clean reinstall.


Again i didnt click on any link or go into any bad sites that could have a virus on my asus laptop. I dont know how this is happening as i never even downloaded any program whatsoever since that time you helped me with my asus laptop. The only thing that i think could be the reason is b/c i used the 2.0 usb from the xps 8100 and plugged it into the asus laptop... however, i dont know how i used up 50gb already. Im pretty positive i didnt see that much gb used up in my hard drive after you helped me with the reinstall on the asus.
My System SpecsSystem Spec
19 Nov 2014   #190
gregrocker

 

Have you run the scans, checked for anything added to Browser add-on's - all the things I've had to repeat over and over?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Wiping Out Everything on Dell XPS 8100 Desktop




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Installing Visioneer OneTouch 8100 Scanner
This was originally responsed to over at the VISTA Forums, but Since I found the Solution within Windows 7, I may as well post it here: Can anyone please assist me with my visioneer one touch 8100 scanner - Vista Forums Since I use my scanner all the time, and it has a 48-bit scanning...
Drivers
Studio XPS 8100 (Late 2009) New Video Card needed
I'm not that computer savvy, but could replace a video card if required. I have had Dell replace the current card about four times, but it is now out of warranty and want to put something new in, not a refurbished model. It is a: Computer Model Studio XPS 8100 BIOS Vendor Dell Inc. BIOS...
Graphic Cards
How do I install windows 7 HPsp1 64 bit on a dell xps 8100 from a disc
Not a computer genius nor a complete goof either.. so please be patient!! I have a dell XPS 8100 with windows 7 Home premium sp1 64 bit Recently this computer got a virus transferred to it from a camera card. I took this computer to a local computer shop and the tech removed things which...
Installation & Setup
Will this PSU fit my Dell Studio XPS 8100?
I need a new PSU for my desktop since the one that i currently have is only 350 watts and it makes really annoying fan noise. You think this is a good deal and will it fit my computer? 500W Power Supply fo Dell Studio XPS 8000/8100 K159T PC | eBay If you guys have any other suggestions feel...
Hardware & Devices
Occasional BSOD on Dell Studio XPS 8100
Hello! I've been getting these crashes from time to time beginning the day after I received my new Dell PC. They seem to happen when I'm watching videos on the web or playing games, although that could be a coincidence, as I do a lot of both those things. I spoke to Dell support today, but...
BSOD Help and Support
Dell Inspiron 8100 screen display problems
I know from searches on here that this laptop is pretty much obsolete when it comes to finding drivers for some aspects of Win 7, but I've also found some who seem to have got it running well on it, so hoping this isn't maybe a driver problem but something else that maybe can be easily fixed. ...
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:00.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App