Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Got a goofy window when booting

28 Aug 2015   #1
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 
Got a goofy window when booting

Just did a Clean Install of W-7/64/Pro
The system in my specs.

Every time I boot or restart I get this little goofy window.

Code:
[setup info ] value is NULL
Have no idea what it is or why it is.

Would like to know and how to get rid of it.


My System SpecsSystem Spec
.
28 Aug 2015   #2
Ztruker

Windows 10 Pro X64
 
 

Download and run ProcessExplorer. It does not need to be installed.

Quote:
Drag-and-drop target to find an image. If you're not sure which application corresponds to which image in Process Explorer, click and drag the little gun sight icon on the Process Explorer toolbar, and drop it on any visible window to find out what process/image it is.
Once the error message is on the screen, start ProcessExplorer and drag the target icon and drop it on the error message window. It will show the process that generated that window highlighted in blue in the PE window.

Then use msconfig Startup and Services tabs to find and disable that process.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2015   #3
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Thank you Rich. Worked like a charm.

It was a Intel/Asus Setup that stuck around for no good reason.

It was hiding in Task Schedule. procexp
My System SpecsSystem Spec
.

29 Aug 2015   #4
Ztruker

Windows 10 Pro X64
 
 

.Cool, great little program (sometimes)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Got a goofy window when booting




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Goofy SF display
The snip shows what happens after I hit "Submit" in a forum post or to a PM. This was happening rarely but now it's with every PM reply and many regular posts. I'm using IE9 32bit.
Chillout Room
A goofy copy and past.
I can copy and past, lets say a web address or a line in a post but when I drag the cursor over what I'm trying to copy there isn't any high lighting, color change or any other visual way of seeing what I have covered with the cursor.
General Discussion
Goofy Folder Structure...?
I'm wondering if anyone has the same structure I've got in their Users directory. I can't think of any reason why I'd have so many Application Data folders. Even if they're not directories - if they're actually junction points - why so many? Thanks for any thoughts you can share. Here's a...
General Discussion
No Install Window pops up when booting
I just purchased a full copy of windows 7 64 bit. When i boot from CD and it says "Windows is loading files..." and then proceeds to that nice blue screen.... well thats as far as i get no Install window pops up all i see is a pretty background and a mouse cursor. cant go any further than that....
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:03.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App