Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Awful Experience Gap

02 Oct 2016   #41
Whazzupdoc

Win7 Home Premium SP1 x64
 
 

It went smoothly. Both 0369 and 2605 are verified updates.

Problem occurred when I initiated another update after I changed the setting back to 'Automatic'. I've got the snippet for you. Please tell me how to correct this unidentified error.

Thanks!
Doc




Attached Thumbnails
Awful Experience Gap-windows-fresh-update-code-80072f8f-unknown-100216.png  
My System SpecsSystem Spec
.
02 Oct 2016   #42
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Interesting
Is the date/ year and time correct on this machine ?
Internet Time Synchronization

Time Zone - Change
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2016   #43
Whazzupdoc

Win7 Home Premium SP1 x64
 
 

8:54 PM...11/2/2016. No problem there.
My System SpecsSystem Spec
.

02 Oct 2016   #44
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Except it's 10-2-16 not November yet

Restart the machine do (7) to reset the update system
Then (6) to check for updates,

If it happens again
Windows Genuine and Activation Issue Posting Instructions
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2016   #45
Whazzupdoc

Win7 Home Premium SP1 x64
 
 

Like you said...Ouch! I haven't touched date/time so that one's a mystery. I've corrected it and will try the Update again. Hope that didn't screw up the 0369 and 2605 effort.
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2016   #46
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
I doubt you did manually installing an update might not care
Each update would give an error if it did not install
The second would ask to restart to finish installing but the first wouldn't.
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2016   #47
Whazzupdoc

Win7 Home Premium SP1 x64
 
 

Bad news! The latest Update of record shows as 11/02/16 and that is along side of every one in the two batches. I'm surprised that Windows did not catch that date error during that process. It's anyone's guess as to how that date was entered. The Win7 install was about 7 weeks ago and I really did not catch it afterwards.

Now do I uninstall all those batch updates and do this all over again? By the way, I see as I'm posting this that Windows is doing its' automatic update attempt.
Doc
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2016   #48
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
No worries use option 3 here will straighten out the listings
Windows Update - Reset
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2016   #49
Whazzupdoc

Win7 Home Premium SP1 x64
 
 

Option #3...is that the KB3020369 install again?

I've just checked and both of the 2 batch files show as installed on 11/02/16 (see snippet). Then to make matters more confusing, the Auto Update is saying the 172 updates needi to be installed again...and it's sitting trying to process but nothing happening.


Attached Thumbnails
Awful Experience Gap-batch-updates-unseen.png   Awful Experience Gap-update-verification-wrong-system-date.png  
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2016   #50
Whazzupdoc

Win7 Home Premium SP1 x64
 
 

Whoa!!! Take that back. A quick glance and it's installing 3 of 173. I don't understand though. I thought that 2605 was to circumvent all of those back updates?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Awful Experience Gap




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Awful Connection on Cold Boot
For some reason, and I don't really know if this is recent or not, as it just seems to be, but when I boot my computer from cold (in otherwords, turn it on vs waking it up), my internet connection speed is awful. After a Restart, my Internet connection is fine. Why is this? This shouldn't...
Network & Sharing
Why sharing over bluetooth is so awful?
Hi guys ok, i can stand this anymore, i have been experiencing this since my fist steps in windows 7, since windows 7 basic edition, spanish, then english then professional, then 64bit, in this computer, my mom's computer friends computers.... trying to share files with my phone, other phones...
Network & Sharing
Why are media players so awful?
I have used various media players and most of them are awful. My favourite media player is WMP 10! WMP 10 The layout isn't too bad and there are only a few haphazard control/option placements. The library is reasonably easy to use. This player is the one I use in XP. Winamp The...
Music, Pictures & Video
New Headset and a really awful noise
Hello. I bought a new headset and when I use it to chat with my Friends on skype, they all complain because they hear a machiny noise.... like the computer ventrilator or somethings... no matter the distance between the computer and the mic.... they always hear the noice. The other problem...
Sound & Audio
Amd athlon x4 635 getting awful 3dmark06 cpu score
I've ran the test several times overall im getting around 11,000 but the cpu score is around 3800.......there is no reason for a quad core to be this low, is there? The card is a 9800gt and all chipset and graphic drivers are up to date. Please help
Graphic Cards
some of my games look awful. Aero, perhaps?
The specs on my graphics are a standard Intel onboard GMA X4500. It's decent, if not gamer-perfect. I can run Postal 2, Half-Life 2 and Portal all at max settings and Doom 3 at medium. My problem seems to be with a few games.... in general, on-screen fonts look bad in many games. I think...
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:57.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App