Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: No Signal After Installation Boot [Tryed Solving]

20 Nov 2009   #1

Windows XP / Windows 7
No Signal After Installation Boot [Tryed Solving]

What Ive Tried:
Disabling Integrated.
Switching DVI Ports on Video Card.
Removing all devices from unit.
Running in VGA mode.
Running in safe mode - impossible because if i try it says you must use normal mode to finish up the installation.
Flashing BIOS

And many varibles!

I just get "no signal" on my monitor.
I'm guess somehow it is still trying to switch to my integrated.

The OS is 100% their checking in WinXp.
I get as far as the starting windows with the logo animation, then no signal!

Please help!

My System SpecsSystem Spec

20 Nov 2009   #2

7600.20510 x86


will help you when you attempt a new clean install.
My System SpecsSystem Spec

 No Signal After Installation Boot [Tryed Solving]

Thread Tools

Similar help and support threads
Thread Forum
Bootable usb windows 7 - Tryed everything - Please help
Ok here I am, I write here in forums because now I feel really stuck and need help. I have done so much effort to make it work and now I just have no patience left at all. I want to do something that is suposly to be really straightforward to do but for some reason, whatever I do, it...
Installation & Setup
Computer freezes randomly for 2-5 sec. Tryed everything.
I have an asus g73 jh. And i have spend the last 2 weeks on trying to fix this problem. Meanwhile i have stumbled upon a lot of people complaining about this model. Well asus in general. But anyway, i really want to fix this problem becaus it is really getting on my nerves. I really had no idea on...
General Discussion
Black screen no signal after boot
Hi, I recently built a computer for my first time. It was running fine whilst playing Arma 2, dayZ and dawn of war 2. I then installed Star Wars The Old Republic and everything went on fine until I went to play the game. The screen went black and the no signal message came up on my tv. I could...
BSOD Help and Support
Sudden Monitor NO SIGNAL during boot Win 7 64 bit
I am sorry to say my experience with Windows 7 64 bit home premium has left me less than impressed, as it seems to be quite buggy. I use the Gigabyte M68MT-D3 MB (which specifically states that it's Windows 7 ready), with an Athlon II 635 AMD processor and Corsair DDR3 4GB RAM. I am not...
BSOD Help and Support
Has anyone tryed the new ATI 10.3B drivers?
Has anyone tryed these drivers yet are they any better than the 10.3 ones and does it fix the flickering bugs? Just though ti would ask around to see what everyone else thought about this driver.
Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:38.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App