Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No devices found on eeepc 900


10 Jan 2010   #1

Windows 7 & Linux
 
 
No devices found on eeepc 900

I have successfully copied Windows 7 on USB stick and booted it up. When Windows search for devices to install itself on, it says that it cant find any and asks if I need any 3rd party drivers.

If i select any other BIOS settings on the pc it wont boot from the USB. Any suggestions?

My System SpecsSystem Spec
.

10 Jan 2010   #2

Windows 7 Ultimate (32 bit)
 
 

Many of the USB ports on many netbooks don't get activated until after OS is running.
Have you looked/serched around the net if anyone else has similiar issues with USB bootup?

Update:
Does this look familiar?
1. Boot eee
2. Press F2 to enter Bios Setup Utility
3. Go to Boot Settings
4. I forget the exact wording--something like Hard Drive Boot Order?
5. Use the + or - key to move your USB drive to the top of the list
6. Press F10 to save and exit


Here was another answer
I also had trouble booting from the usb stick until I used the left hand usb port.
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2010   #3

Windows 7 & Linux
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by IggyAZ View Post
Many of the USB ports on many netbooks don't get activated until after OS is running.
Have you looked/serched around the net if anyone else has similiar issues with USB bootup?

Update:
Does this look familiar?
1. Boot eee
2. Press F2 to enter Bios Setup Utility
3. Go to Boot Settings
4. I forget the exact wording--something like Hard Drive Boot Order?
5. Use the + or - key to move your USB drive to the top of the list
6. Press F10 to save and exit


Here was another answer
I also had trouble booting from the usb stick until I used the left hand usb port.
As already said, it boots fine from the USB, but the Window installer cannot find a any disks to install itself on.
My System SpecsSystem Spec
.


11 Jan 2010   #4

Windows 7 & Linux
 
 

Bumpety BUMP
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No devices found on eeepc 900




Thread Tools



Similar help and support threads for2: No devices found on eeepc 900
Thread Forum
No Bluetooth devices found Drivers
Solved The Audio Service Is Not Running + No Devices Found Sound & Audio
Critical error - No suitable graphics devices found Graphic Cards
Windows 7 Ultimate x64 new installation with no devices found? Hardware & Devices
sound devices not being found Sound & Audio
suggestions for an old eeepc Chillout Room
Solved No Sound No Devices Found Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:51 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33