Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: odd error during sign on

07 May 2009   #1

Windows 7 RC1
 
 
odd error during sign on

hey everyone, first post

i installed windows 7 rc1 yesterday and now everytime i sign on i get this error


i've tried to download the .net 2.0 framework and when i try to run it it tells me that the .net framework is already part of my OS and that i can't install it.

is this a registry error or something? does anyone know how to fix this, it's pretty annoying.


My System SpecsSystem Spec
.

07 May 2009   #2
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

Hello Uf20wop, and welcome to Seven Forums.

Double check in Windows Features to make sure that all of the Microsoft .NET Framework 3.5.1 are checked. If it is, then turn them off, restart, and turn them back on and restart again to reset it.

Hope this helps,
Shawn
My System SpecsSystem Spec
07 May 2009   #3

Windows 7 RC1
 
 

well that didn't work

i think the problem is coming from my lexmark drivers

i'm going to try to reinstall them and see if that fixes it... if not... im going without a printer
My System SpecsSystem Spec
.


07 May 2009   #4

Windows 7 RC1
 
 

yep it was the drivers

problem solved
My System SpecsSystem Spec
07 May 2009   #5
Microsoft MVP

64-bit Windows 8.1 Enterprise
 
 

I'm happy to hear that you got it sorted out.
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2009   #6

Windows 7 RTM 16385 x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by uf20wop View Post
well that didn't work

i think the problem is coming from my lexmark drivers

i'm going to try to reinstall them and see if that fixes it... if not... im going without a printer
I've tried installing and re-installing and I still get that .net 2.0 error. Could you supply any help on how to get rid of that? I am using a X6650 Lexmark Windows 7 RTM 16385 x64.

Whatever I do I can not get rid of that message and get the lexmark productivity center to work.

TIA!!
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2009   #7

Windows 7 RC1
 
 

hey i just ended up going without the productivity suite

i just installed the basic drivers, no more errors
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2009   #8

Windows 7 RTM 16385 x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by uf20wop View Post
hey i just ended up going without the productivity suite

i just installed the basic drivers, no more errors
Thanks man good idea! Yes I am for not thinking of that!!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 odd error during sign on




Thread Tools



Similar help and support threads for2: odd error during sign on
Thread Forum
Solved Windows Live Sign In error code 80048831 Browsers & Mail
Solved Can't sign in gmail by chrome, error 201 Browsers & Mail
Solved WLMessenger - Can't sign in(no error number) Software
IE9 RTM (Issues/Error: Logon, Sidebar, Sign in Assitant) Browsers & Mail
Solved Error 80040154 : cant sign in to WLM 2011 BSOD Help and Support
Sign in Error Need Help Browsers & Mail
Windows Live Sign-in assistant error Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:55 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33