Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Using Shark007 codecs with x64 components (MP4 not showing subtitles)


23 Feb 2012   #11
zay

Windows 7 Ultimate
 
 

I had it disabled already, see screenshot of my current setting.




Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.

23 Feb 2012   #12

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7600
 
 

ah ok, not sure then, have you updated the pack recently.
its currently v3.5.0
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2012   #13
zay

Windows 7 Ultimate
 
 

That is the most current version, unless he release a new version 2.3 seconds ago (like the cell phone commercial, lol)
My System SpecsSystem Spec
.


23 Feb 2012   #14

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7600
 
 

ok ,well i am out of ideas , like i say im sure shark will stop by this thread soon,
gonna head off now ,it was good to see you.
take care zay
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2012   #15
zay

Windows 7 Ultimate
 
 

You too boobah, thanks for the help anyway. Gonna give that cccp a try.
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2012   #16

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7600
 
 

ok ,your welcome ,catch you again sometime
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2012   #17

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

On the Config TAB of the 64bit Settings app, click the button to access, [Icaros Thumbnailing]
click Deactivate, add .MP4 to the optional filetypes retaining formatting and then click Activate.
For subtitles, you need to disable the Microsft Video decoder on the SWAP TAB. Do this in the 64bit app for Media Center playback.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2012   #18

Windows 7 Ultimate 64bit SP1
 
 

My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2012   #19

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

cccp ia 100% useless in this scenario.
He has a 64bit operating system and Windows Explorer,
which is producing the thumbnail, is a 64bit process requiring 64bit codecs.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2012   #20

Windows 7 Ultimate 64bit SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Shark007 View Post
cccp ia 100% useless in this scenario.
He has a 64bit operating system and Windows Explorer,
which is producing the thumbnail, is a 64bit process requiring 64bit codecs.
Maybe for this scenario,but CCCP they are working just fine for me in my systems and others.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Using Shark007 codecs with x64 components (MP4 not showing subtitles)




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Using Shark007 codecs with x64 components (MP4 not showing subtitles)
Thread Forum
using media player to watch movies with subtitles and need codecs Music, Pictures & Video
.MP4 Not showing subtitles in WMP 12 Music, Pictures & Video
What is the best setting for shark007 codecs? Media Center
Solved Can't uninstall Shark007 codecs Software
no FFDaudio in WMC with Shark007 codecs? Media Center
Pixelated video playback in players except WMP with Shark007 codecs Media Center

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33