Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Live-tv sound problem


17 Dec 2009   #1
pif

Windows 7 ultimate RTM
 
 
Live-tv sound problem

Hello,
I've the following problem : when I start the live-tv of 7 mediacenter, I have picture but most of the time no sound. I get the soundback if I switch to another channel.
I'm using 7 media center on a fresh install of Windows 7 ultimate (Retail version). I've an Asus analog tuner (My Cinema P7131) and the driver is up to date. My motherboard is a Gigabyte GA-E7AUM-DS2H with an integrated audio device (realtek ALC889A). The audio driver is up to date.
Everything is working correctly on the same configuration under vista and vista media centre.
Any idea?

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Live-tv sound problem




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Live-tv sound problem
Thread Forum
no sound with Creative SB Live (WDM) Sound & Audio
Problem with Sound Blaster! Live 5.1 on Windows 7 x86 Sound & Audio
Genius SM-Live Value 5.1 sound card problem Hardware & Devices
Why does muting sound in Live TV mute all Windows sound? Media Center
Sound blaster live! Sound & Audio
Sound Blaster live Hardware & Devices
Problem With Sound Blaster LIVE CT4830 Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:55 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33