Windows 7 Forums

chris1neji chris1neji is offline

Member


USA us california

About Me

  • About chris1neji
    Name
    Chris
    Biography
    Studying / Socializing with friends :)
    Location
    Somewhere in California
    Interests
    Computers, Watching Movies!!!
    Occupation
    Busser part time job
    Country Flag
    USA
    State/Region Flag
    us california
    Xbox GamerTag
    chris1neji
  • Signature
    If someone helped you with your problem, remember to give them reputation. It's a way of saying Thank-You on SF.

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05 Sep 2014
  • Join Date: 22 Dec 2011

System Spec

    Computer type
    PC/Desktop
    Computer Manufacturer/Model Number
    Gateway / Slight Modifications
    OS
    Windows 8 64 bit PRO
    CPU
    AMD Phenom X4 9100e
    Motherboard
    Gateway RS780
    Memory
    2GB X2 DDR2
    Graphics Card(s)
    Sapphire HD 6850
    Sound Card
    Integrated
    Monitor(s) Displays
    Gateway 19" + Dell 19"
    Screen Resolution
    1440X900 sometimes 2880 by 900
    Hard Drives
    WD 80GB
    WD 640GB
    WD 1,000GB
    PSU
    Antec BP 550watts
    Case
    Antec 300
    Cooling
    Stock Cooling
    Keyboard
    Saitek Eclipse II
    Mouse
    Gigabyte GM-M6800
    Internet Speed
    D: 30Mbps U:4Mbps
    Antivirus
    Avast version 8
    Browser
    Internet Explorer ver 10 64 bit
    Other Info
    This is my work computer.
    I have another laptop running Windows 7 64 bit.
    Another PC running Windows 8 64 bit pro.
    Total of 3

Latest Threads

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App