Windows 7 Forums

sbear sbear is offline

New Member

Statistics

Total Posts
General Information
  • Last Activity: 16 Oct 2009
  • Join Date: 04 Oct 2009

System Spec

    Computer Manufacturer/Model Number
    Clone
    OS
    Win 7 64-bit Enterprise Trial
    CPU
    AMD Phenom II X4 940 Black Edition 3GHz.
    Motherboard
    Gigabyte GA-MA790X-UD4P
    Memory
    4GB (2Gb X 2) GSkill F2-8500CL5D-4GBPK DDR2-1066
    Graphics Card(s)
    Gigabyte GV-N95TD3-512I PCI-E (nVidia GeForce 9500GT)
    Sound Card
    Integrated Realtek ALC-889A
    Monitor(s) Displays
    Visio VMM26F20I 26" LCD connected through analog VGA port
    Screen Resolution
    1920 X 1200
    Hard Drives
    Two Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB SATA drives connected to the MoBo's Gigabyte GBB36X controller. Configured as a RAID 1 (Mirrored) array.
    PSU
    Sigma Shark SP-585 (585 W) ATX
    Case
    Old clone ATX full tower.
    Cooling
    Processor cooler provided with retail-boxed processor.
    Keyboard
    IBM connected to keyboard port
    Mouse
    Logitech TrackMan Wheel connected to mouse port
    Internet Speed
    DSL: 5 Mbps Down / 512 Kbps Up

Latest Threads

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:38.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App