Publisher 2010 isn't displaying fonts properly - Windows 7 Help Forums
Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Publisher 2010 isn't displaying fonts properly

22 Mar 2011   #1
Punkster

Windows 7 Ultimate SP1 (64-bit)
 
 
Publisher 2010 isn't displaying fonts properly

Hello, Forum

I'm not an Office user/abuser, i only use Word (for my College paperworks), PowerPoint (for my College presentations) and Excel (for Personal use in my job).

A few days ago i had to do a Tryptic (i don't know if that's the correct word) but i use MS Publisher 2010 (it has been a while since the last time i used it and it was fine)

But then, this (Screenshot)

I've tried all the language options in publisher and it only makes it worse any ideas, guys?




Attached Thumbnails
-pub-2010.png  
My System SpecsSystem Spec
23 Mar 2011   #2
Irene

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I am not at all sure why the languages are as they are in your illustration, but I have done a snip on my Publisher 2010 settings.

There is an area (outlined in red) which you need to expand by touching the small triangle on the left. I wonder if that has any relevance?


Attached Thumbnails
-publisher-languages.png  
My System SpecsSystem Spec
23 Mar 2011   #3
Punkster

Windows 7 Ultimate SP1 (64-bit)
 
 

Hey Irene

Thanks for the reply, i tried that (didn't notice the small triangle) but..... (check attachment)

Meh, i think i'll perform a clean Windows install in a couple of days, i think the fact that my older sister is here on town for visit, and she uses my PC without my authorization, she messed up something on it. I know.. i feel it really slow, unresponsive.. just to name a few, i guess i won't worry anymore and will format when she finally decides to leave my house

That'll give me the chance to install SP1 in a clean way (i have the SP1 integrated .ISO from MSDN) and that'll be it.

Thanks for your help, Irene.


Attached Thumbnails
-nopes.png  
My System SpecsSystem Spec
23 Mar 2011   #4
Irene

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Punkster View Post
Hey Irene

Thanks for the reply, i tried that (didn't notice the small triangle) but..... (check attachment)

i guess i won't worry anymore and will format when she finally decides to leave my house

That'll give me the chance to install SP1 in a clean way (i have the SP1 integrated .ISO from MSDN) and that'll be it.
You are a kind and generous brother, Punkster.
My System SpecsSystem Spec
23 Mar 2011   #5
Punkster

Windows 7 Ultimate SP1 (64-bit)
 
 

Hahaha didn't mean to sound like that, we have our own issues, but we love each other.
My System SpecsSystem Spec
23 Mar 2011   #6
Irene

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Punkster View Post
Hahaha didn't mean to sound like that, we have our own issues, but we love each other.
P.S. I have a colleague at my place of work, who originates from Valencia - she has been in my locality for approximately 5 years.

Ooops, sorry wrong Valencia! She comes from España .
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Publisher 2010 isn't displaying fonts properly




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:13.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App