Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Office Runs through the configuration process every time I launch it


17 Sep 2012   #1

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 
Office Runs through the configuration process every time I launch it

Hi guys.

I have this error where, when trying to run an office program (Example: Word), it runs through the configuration process for a few minutes. I don't quite know what's going on?
Closing word and re-opening does the same thing over and over. Once the configuration process finishes, it launches it to the application just fine. The only thing annoying me is the huge wait time. Please help guys.

Do you need system specs? You can find them here:
http://www.sevenforums.com/members/mevious.html
Once at the link, go to: "System Specs"

EDIT: I did have a look on the forums and online and couldn't find a solution. Thanks for helping guys.
EDIT2: I have never installed office 2007 on the computer/hard drive.

My System SpecsSystem Spec
.

17 Sep 2012   #2

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

Ignore this thread. Reinstall worked.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Office Runs through the configuration process every time I launch it




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Office Runs through the configuration process every time I launch it
Thread Forum
Excel 2010 Configuration Starts Every Launch (on VM's) Microsoft Office
Office 2010 runs product configuration when opening Word and Excel Microsoft Office
Solved Configuration Process show each time at the start-up (office 2010) Microsoft Office
Bluetooth Initial Configuration Will Not Launch Hardware & Devices
Say the Time Date/Time Field in Task Tray Doesn't Launch Menu Hardware & Devices
Trustedinstaller runs all the time.. Performance & Maintenance
Process runs, but app window does not display Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:15 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33