Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Problem with video playback

02 Nov 2010   #21

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ukkev View Post
Apologies for that

K
Ok Thanks. It was not meant to be a rebuff more a reminder that the more detail we have of a problem however insgnificant it may seem the better we can try to resolve the problem

My System SpecsSystem Spec
.

02 Nov 2010   #22

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Download and run Malwarebytes, you might just have a bug there. Download from here, perfectly safe and free:
Malwarebytes Anti-Malware - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #23

Windows 7 home premium X64
 
 

ok, complete but no bug detected after scan
My System SpecsSystem Spec
.


02 Nov 2010   #24

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

OK Here's something else to try. Download the latest DivX codec from here nd see if that helps:
http://download.microsoft.com/download/ ... redist.exe
My System SpecsSystem Spec
26 Dec 2010   #25

Windows 7 home premium X64
 
 
The Problem remains unsolved - Fresh insight

I have an ongoing system problem where any type of media file may suddenly stop playing properly. Basically the media begins to play very slowly. If it's a sound file the sound can no longer be heard although the volume control meter apparently registers a very small input and the time bar (eg. in ITunes) will continue to move but much slower. If it is a video file, the video will play but in slow motion but without any accompanying sound. This can happen apparently randomly. A system restart always clears the problem which may reoccur again minutes, hours or even days later. The problem is both with streaming media and media present on my hard drive.
My system is Windows 7 64 bit with 6GB of Ram Two 500 Gb hard disks are installed.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with video playback





Thread Tools



Similar help and support threads for2: Problem with video playback
Thread Forum
Annoying video playback problem Music, Pictures & Video
Playback video/straming problem?? Music, Pictures & Video
Windows 7 Video Playback Problem Music, Pictures & Video
Win 7 SP1 video playback problem BSOD Help and Support
Problem with video playback Music, Pictures & Video
Problem with video playback Music, Pictures & Video
video playback / driver problem Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:06 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33