Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Video not playing, unknown cause (youtube works)

14 Feb 2014   #1
redexx10

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Video not playing, unknown cause (youtube works)

Hello everyone, I've recently been having some issues with my new computer. It's custom built and I've noticed that it hasn't been playing videos. Youtube video works fine and all but other sites like, err "explicit" sites doesn't load the video. Sometimes it does but it takes an extremely long time and I feel like it waits till the entire video is loaded before watching (happens with 30-60 seconds clips). Other times, the videos are stuck at (1%).

Things I've done:

Update my Video card
Checked my internet ~ this is weird because on my laptop, the videos play perfectly fine
Up to date Adobe Flash Player
Disabling Antivirus
Disabling Adblock Plus

I haven't found a solution yet, I hope you guys can help me on this one. Thanks


My System SpecsSystem Spec
.

14 Feb 2014   #2
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Test in safe mode. If it works, try a clean boot
Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2014   #3
ThrashZone

Win-7 H-Prem-x64 Linux-M-Mate-x64 Win-8.1-10tp-x64
 
 

I'm not sure playing videos on explicit site is wise to disable your security
Probably the worst thing you could do actually,
I would suggest right clicking the video players if having an issue and click on Settings,
There should be a yellow folder on the settings page click on it and see where the slider is located,
Drag it to the right and see what happens,
Although most players on these questionable sites usually use windows media player that would depend on the file type,
VLC is a great player but I don't know that it helps for playing on the web it's more of a player for personal videos ?
Cheers
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Video not playing, unknown cause (youtube works)




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD playing YouTube video's
Hello everyone, The last few days I had (I think) the same BSOD. I think all of them occured playing a YouTube video, although I'm not sure if that was the case the first time. I think so though. I have already tried reinstalling my video card (610M) driver, and both my network adapter drivers...
BSOD Help and Support
Black Screen When Playing Any Video On Youtube ?
Hi guys looks like youtube has a new update anyway all videos play with audio but with black screen :sarc: was working fine this is only happening on firefox works fine on Internet Explorer
Browsers & Mail
YouTube refreshes before playing video
Hi there, Whenever I try to watch a video, it begins playing, refreshes, and then begins playing. I have YouTube Center, but I installed that 2 weeks ago (with the problem begin around last Friday) and did no setting changes to YT Center. Here is a video of the error: EAuebL6AcNI
Browsers & Mail
YouTube locked up computer while playing video
Hard lockup, no BSOD, nothing. Reset it by hard reboot (power button), and it went into Windows Startup Repair. I don't know what the error was, because nothing went wrong. Somoene please help!
General Discussion
BSOD randomly/ when playing LoL and playing a video on youtube
Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.2 Locale ID: 13321 Additional information about the problem: BCCode: a BCP1: FFFFFFFF BCP2: 00000002 BCP3: 00000000
BSOD Help and Support
Youtube videos keep on playing even when i stop the video
This is a really annoying problem. It nearly happens to all youtube videos i play. The title is self explanatory, the videos keep on playing even though i stopped the video. I have tried re-installing firefox and flash, but with no good results. Any ideas?
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:44.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App