Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: [Dell Inspiron 560 desktop; MS Windows 7 Home Premium SP1 64bit; Windo

23 Apr 2015   #1
Adela

Windows 7 Home, 64 bit.
 
 
[Dell Inspiron 560 desktop; MS Windows 7 Home Premium SP1 64bit; Windo

[Dell Inspiron 560 desktop; MS Windows 7 Home Premium SP1 64bit; Windows Live Mail 2012; MS Word Pro 2003; Mozilla Firefox 22.0]


I always was able to send my pictures from "My Pictures" to my email message to be sent out, by double clicking on "Attachments" which would take me to "My Pictures" where I'd choose the ones I wanted by double clicking each one. Those pictures would land, correctly, on my message and I'd send it out.

This time, though I did exactly the same, instead of doing the correct thing as I explained above, it takes me to the "Photo Gallery" which is nice to view, but where I can’t send out the pix. I don’t understand why this time it does this. No error message.

Please someone could tell me how to copy my photos to my email message as I did before? Thanks ever so much for any ideas!


My System SpecsSystem Spec
.
24 Apr 2015   #2
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi,
Which email service are you using ?
Most people would use the paperclip icon in the email account and send as attachment.
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
24 Apr 2015   #3
Adela

Windows 7 Home, 64 bit.
 
 

My System SpecsSystem Spec
.

24 Apr 2015   #4
Adela

Windows 7 Home, 64 bit.
 
 

Hello and thank you ThrashZone. I use Windows Live Mail and I do click on the Paper Clip icon, but this time it doesn't work for me for some strange reason. I've been doing it this way for years and this is the first time I can't do it anymore.

I thought I'd use dragging and it seemed to work, HOWEVER, when I opened them to make sure they were okay...it seems that I had dragged the folder with ALL the other pics I had in there! So, not only I didn't want to show them the additional pics, but I'm afraid my recipients' computers may be harmed because of the large MBs....

Thanks again for any opinion!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 [Dell Inspiron 560 desktop; MS Windows 7 Home Premium SP1 64bit; Windo




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Install sys image Win7 home prem 64bit in Dell Inspiron 5748
I have a Dell Inspiron 5721 running Win7 home premium 64bit SP1 - 3rd Gen i7-3537U proc I'm trying to save a System Image and transfer it to a Dell Inspiron 5748 that is running Win 8.1 - 4th Gen i7-4510U proc. The 5748 had Win7 HP64bit SP1 loaded on it, but I lost it due to an...
Installation & Setup
Dell Inspiron Laptop Windows 7 Home Premium Stuck on "Welcome" Screen
Hi, I am new to this forum and not a computer expert. My 6-month old Dell Inspiron laptop is currently stuck on the Welcome screen (with spinning icon). When turned on, it brings me to my sign in screen, I enter my password and then it goes to the Welcome screen and just stays there and the...
General Discussion
Dell Data restore windows seven home premium Dell inspiron n5110?
Friends, I have dell inspiron n5110. It had geniune windows 7 home premium. There was dell data restore option in F8 boot menu option to restore my windows. a week ago i installed new windows 7. i didnt deleted recovery partition on my computer but there in no more option of dell data restore...
Backup and Restore
windows7 home premium 64bit desktop sound does not work
I just joined this forum. I recently upgraded to win 7 home premium 64 bit from xp. I have AV Lab Multimedia Desktop Theater AVL320 sound system. It worked fine with XP, never a problem. With Windows 7 I can use the headset but not the AVL320 sound system as it is not recognised. Any solutions...
Sound & Audio
BSOD with new DELL inspiron Windows 7 Home 64bits
Hello all, I have quite often a Blue screen comming from my new DELL Inspiron N5010, Windows Home Premium SP1 64bit, i3 CPU I have attached the requested dump files. Please help!
BSOD Help and Support
dell inspiron 1564 window 7 home premium i3 4gb ram 500gb hd
friends i need help i dont know about computer much i purchase this laptop for some entertainment becase working in saudi arabia is very difficult place to work as i told you that i dont know much about computer to learn something i was playing with my machine in playing i formated all drive also...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:46.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App