Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Error with WMP


30 Nov 2009   #1

Win 7 Pro 32bit
 
 
Error with WMP

i'm getting this error playing avi files, mp3 etc with WMP




My System SpecsSystem Spec
.

30 Nov 2009   #2

Windows 7 Ultimate x64
 
 

You could try this;

>>Right click "Computer"
>>Click "Manage"
>>Under the "System Tools" section, Double click "Local Users and Groups"
>>Click "Groups"
>>Right click "Administrators"
>>Click "Add to group..."
>>Click "Add"
>>Click "Advanced"
>>Click "Find Now"
>>Double click "Local Service"
>>Click "Ok"
>>"NT Authority\Local Service" should show up in the list now
>>Click "Ok"
>>Close Computer Management and reboot.
My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2009   #3

Win 7 Pro 32bit
 
 

thanks for the very quick reply, i'll go and try it
My System SpecsSystem Spec
.


30 Nov 2009   #4

Win 7 Pro 32bit
 
 

i tried that, it worked for the first avi, then i tried an mp3 & another avi and it didn't work


is there a way to reinstall WMP?
My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2009   #5

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Sure is!

Go to control panel > programs > turn windwos features on or off.
Find media features.

Error with WMP-1.png

Then re-check & reboot.


My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2009   #6

Win 7 Pro 32bit
 
 

thanks again,

i'm doing a sfc /scannow, as i searched on here and found a guy mentioning to do this.

i'll try your suggestion after this has finished


My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2009   #7

Windows 7 Ultimate x64
 
 

It was your suggestion

Keep us posted on how things go
My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2009   #8

Win 7 Pro 32bit
 
 

will do, thanks
My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2009   #9

Win 7 Pro 32bit
 
 

sorry, it didn't work, think i'll either use system restore, or load an acronis image
My System SpecsSystem Spec
30 Nov 2009   #10

Windows 7 Ultimate x64
 
 

What didn't work? Reinstalling or sfc?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Error with WMP




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:18 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33