Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Audio lost when transferred over LAN

01 Apr 2010   #1

Windows 7 64 bit
 
 
Audio lost when transferred over LAN

I have a Windows 7 and a XP Machines connected using a crossover cable.
I have a 2o Gb partition of Xp machine shared.
When i copy Movies from my Windows 7 PC to the shared partion.They play but don't have any sound in most players.
(gom,media player classic etc)

But when i opened it in winamp, there is sound but no video.

I tried various formats like mkv,avi,mpg,wmv etc.


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Audio lost when transferred over LAN




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Audio lost when transferred over LAN
Thread Forum
Can't open transferred photos Music, Pictures & Video
Windows 7 Installed, Lost All Audio Sound & Audio
Solved Disabled HDMI audio in sound drivers, but also lost visual display! Hardware & Devices
Solved lost audio and video files! --download to temp folder? Music, Pictures & Video
Lost the audio Sound & Audio
Solved Lost Audio Sound & Audio
Lost HDMI Audio in Windows 7 on Laptop Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:46 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33