Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Video loads but doesn't play

12 Jul 2010   #1

Windows 7
 
 
Video loads but doesn't play

I've been watching my college "class capture" for months.It's APRESO presentation of lectures. Now the video and audio loads but just says "ready" and doesn't play. Pushing the play button manually does nothing. Any help with this? Hard to do long distance learning!
Using Windows 7 on a laptop with WMP11. Using IE to access video. I've uninstalled and reinstalled WMP. I've reset IE.

Thanks for any help.

My System SpecsSystem Spec
.

12 Jul 2010   #2

Windows 7 Ultimate x32
 
 

My System SpecsSystem Spec
Reply

 Video loads but doesn't play




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Video loads but doesn't play
Thread Forum
video sometimes loads but other times dosnt Graphic Cards
Solved lose HDMI video when windows loads Graphic Cards
Slow video loads Browsers & Mail
Audiodg.exe doesn't loads in Windows 7 Sound & Audio
Video doesn't play consistently Media Center
my computer freezes when i play video or java video BSOD Help and Support
My CMD doesn't loads my language Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:18 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33