Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Video loads but doesn't play

12 Jul 2010   #1
Pegj

Windows 7
 
 
Video loads but doesn't play

I've been watching my college "class capture" for months.It's APRESO presentation of lectures. Now the video and audio loads but just says "ready" and doesn't play. Pushing the play button manually does nothing. Any help with this? Hard to do long distance learning!
Using Win7 on a laptop with WMP11. Using IE to access video. I've uninstalled and reinstalled WMP. I've reset IE.

Thanks for any help.


My System SpecsSystem Spec
.

12 Jul 2010   #2
Grimmjow

Windows 7 Ultimate x32
 
 

My System SpecsSystem Spec
Reply

 Video loads but doesn't play




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD some times no video at startup no bios but computer loads
hello all, im new here and my friend brought me his computer he bought off ebay that some times wont start up its a hp probook 4525s and bsod when he tried to hook it up to hdmi. im a little stomped everything seems to be freshly installed and ive never successfully read bsod dumps so im turning to...
BSOD Help and Support
Folder loads get stuck when trying to delete video
Hello! I'm not sure how to put this but this never happened before but now it does. so today I was downloading this video and after the video finished downloading. I opened the folder to where the video was located so I could transfer to the other folder and all of a sudden,the folders' green load...
General Discussion
video sometimes loads but other times dosnt
OK so sometimes my video card will display the video to the monitor when i boot up my pc but most times than not it will not display it. If it dosn't then i have to reboot repeatedly until it does. I have already attempted to fix this issue by reseating my video card and that did not work at...
Graphic Cards
lose HDMI video when windows loads
Hi, I have a mini computer (specs found here http://www.jetway.com.tw/jw/Barebone_view.asp?proname=JBC600C99-52W-B%20(Mini-top)&productid=760) I have had this setup for over a year now with hdmi audio and video to a receiver, then on to 2 projectors. It has worked (except when nvidia or windows...
Graphic Cards
Audiodg.exe doesn't loads in Windows 7
Mysteriously, the audiodg.exe service seems not to run in the active processes as a result of which I could get sound. When I try to run the process through new task option , it loads up and immediately disappears. What do I do? Other audio services and everything seems fine. It used to run on...
Sound & Audio
Video doesn't play consistently
It plays about the first 5 minutes of a video pretty well, but then it stutters... Stops n goes... Windows 7, wmp 11 i think, on the gateway n72 laptop. Upgrade to wmp n/a... May it be that i need a service pack to windows 7? Dam caps on... Sorry iii
Media Center

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:18.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App