Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: slow network when running mce


26 Jul 2010   #1

Window 8 x64
 
 
slow network when running mce

Hi,
I have 2 comps. First is windows 7x64 and second is vista x86 with media center. MB in both pc's are Asus with 1GB NIC and switch is gigabite too. When running MCE I copy between computers very slow (5-10MB/s) but when I stop MCE I copy files normaly speed (45-55MB/s) I had a trick in registry how can pc's copy full speed, but after reinstall MCE I lost registry settings and i cannot find it.

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 slow network when running mce




Thread Tools



Similar help and support threads for2: slow network when running mce
Thread Forum
Connected to Network 2 - no other network running, loss of admin Network & Sharing
Running real slow / shut down slow Performance & Maintenance
Network slow to initialize on startup, slow system Network & Sharing
Everything running slow Performance & Maintenance
New motherboard - Slow network running gigabyte but works at 100mb Network & Sharing
Running very slow. . . General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:52 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33