Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Wifi - Connected fine but display says no signal


13 Oct 2010   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Wifi - Connected fine but display says no signal

Hi guys,

I'm having bit of an odd problem - i've recently installed Windows 7 Ultimate and for the most part finding it a great upgrade.

I've recently noticed that while i am connected and have internet access - with seemingly no issues, Windows is reporting No Signal, in the bottom right the strength indicator bars are gray. (i dont think it was like this when i first installed).

I downloaded a wifi signal strength desktop gadget and that reports 0%.

Is this some sort of bug or should i be worried?

I seem to have a pretty stable connection according to pingtest.net - gets a grade A, ping average 20 ish and jitter around 5...

It's just kind of annoying me a little

Cheers
Paul

My System SpecsSystem Spec
.

13 Oct 2010   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by paulr1981 View Post
Hi guys,

I'm having bit of an odd problem - i've recently installed Windows 7 Ultimate and for the most part finding it a great upgrade.

I've recently noticed that while i am connected and have internet access - with seemingly no issues, Windows is reporting No Signal, in the bottom right the strength indicator bars are gray. (i dont think it was like this when i first installed).

I downloaded a wifi signal strength desktop gadget and that reports 0%.

Is this some sort of bug or should i be worried?

I seem to have a pretty stable connection according to pingtest.net - gets a grade A, ping average 20 ish and jitter around 5...

It's just kind of annoying me a little

Cheers
Paul
Not to worry. I have it all the time especially on public wifi. Has zero effect besides annoying us.


Ken J
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Wifi - Connected fine but display says no signal




Thread Tools



Similar help and support threads for: Wifi - Connected fine but display says no signal
Thread Forum
New build, been fine so far, now debug codes and no VGA signal General Discussion
No signal to connected TV on wake up General Discussion
Solved Wifi shows connected with full signal but unable to surf the internet Network & Sharing
Net on W7 wont stay connected, but Fine on XP Network & Sharing
Connected to network, full signal, but no inet! Network & Sharing
Connected but no internet (wireless - wired is fine) Network & Sharing
Signal strength zero but channel comes in fine? Media Center

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33