Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: LAN doesn't work- connection is broken

27 Oct 2010   #1

windows 7 home premium 64 bit
 
 
LAN doesn't work- connection is broken

Hello
Two weeks ago I can’t connect to internet in my house because appears “The connection between your access point, router, or cable modem and the Internet is broken” when I use the local connection. I don’t have router, and my cable modem and access point work very well in other computers. The adapter no reports problems and the wireless works fine in other places.
I have an Acer 1810T, windows 7 with Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20) adapter. I did these steps for connecting
  • · I performed a clean reboot many times, but no services or functions are interfering
  • · I disable firewall and antivirus
  • · I changed my antivirus program
  • · I restart DHCP service, it worked at the beginning but now it doesn’t.
  • · I updated the bios software
  • · I reset the TCP/IP stack
  • · I reset winsock connection
What else can I do?

Thank you for the help

My System SpecsSystem Spec
.

27 Oct 2010   #2

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by AndreaCPP View Post
Hello
Two weeks ago I can’t connect to internet in my house because appears “The connection between your access point, router, or cable modem and the Internet is broken” when I use the local connection. I don’t have router, and my cable modem and access point work very well in other computers. The adapter no reports problems and the wireless works fine in other places.
I have an Acer 1810T, windows 7 with Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20) adapter. I did these steps for connecting
  • · I performed a clean reboot many times, but no services or functions are interfering
  • · I disable firewall and antivirus
  • · I changed my antivirus program
  • · I restart DHCP service, it worked at the beginning but now it doesn’t.
  • · I updated the bios software
  • · I reset the TCP/IP stack
  • · I reset winsock connection
What else can I do?

Thank you for the help
If you can post the ipconfig /all from the problem machine it would be helpful.

Is this a problem with the wireless connection?
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2010   #3

windows 7 home premium 64 bit
 
 

No It's with the local area connection. (cable)
I will put my IP in my home later.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 LAN doesn't work- connection is broken




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:15 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33