Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No Internet after new Windows 7 install


06 Mar 2011   #1

Windows 7 home premium 64 bit
 
 
No Internet after new Windows 7 install

I have no hair left, so if you can help it is too late! Anyway, here is my problem. New Windows 7 home premium 64 bit install and have completed uploading the drivers etc. MB has a Realtek onboard LAN card (8168c). What is happening is the network comes and goes. I can connect fine directly through the broadband modem. Yes you see that correctly, through modem it works fine. Only when I try to connect directly to my DLINK DIR-655 am I having issues. I have looked at the WINSOCK issue I found on here and no luck. I have installed and re-installed the Realtek card but no luck. I have tried most everything (seems that way anyway).
Thanks much in advance...


My System SpecsSystem Spec
.

09 Mar 2011   #2

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

Not sure why but everything seems to be working so don't bother posting help. Wish I knew what was going on because I know this happens a lot by the many similar posts.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No Internet after new Windows 7 install




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33