Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Need Help overhere Guyz

07 Jul 2009   #1

Microsoft Windows 7 Ultimate
 
 
Need Help overhere Guyz

I'm facing a real problem here I've installed Windows 7 2 Weeks ago everything s Going Perfect but I figure out dis problem lately 2 days ago When I put my PC to da sleep mode & after it wakes up da Network connection I mean all of them de Wireless, Modems & Ethernet r Down I can't get any acsses to them for da Wireless connection t says " Limited Conectivity ", tried to look for dis issue but i didn't get any Solution Is anybody Got an Idea how to fix dis Bug!!

My System SpecsSystem Spec
.

07 Jul 2009   #2

Window 7 build 7600, Xp pro(VM)
 
 

Welcom to Seven forums..
Which build are you using??
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #3

Win 8 Release candidate 8400
 
 
internet speed

Quote   Quote: Originally Posted by CrazyDiamond1 View Post
I'm facing a real problem here I've installed Windows 7 2 Weeks ago everything s Going Perfect but I figure out dis problem lately 2 days ago When I put my PC to da sleep mode & after it wakes up da Network connection I mean all of them de Wireless, Modems & Ethernet r Down I can't get any acsses to them for da Wireless connection t says " Limited Conectivity ", tried to look for dis issue but i didn't get any Solution Is anybody Got an Idea how to fix dis Bug!!
Have you re-booted the modem and router? Xould you tell us all about your system?

Waitiing for info

Ken
My System SpecsSystem Spec
.


07 Jul 2009   #4

Microsoft Windows 7 Ultimate
 
 

Heyia.... I tried to restart the router but with no result 2 also i tried to log off & sing in again also nothing happened.
this is My system info:
Microsoft Windows 7 Ultimate
Build 7100
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #5

Win 8 Release candidate 8400
 
 
networking

Quote   Quote: Originally Posted by CrazyDiamond1 View Post
Heyia.... I tried to restart the router but with no result 2 also i tried to log off & sing in again also nothing happened.
this is My system info:
Microsoft Windows 7 Ultimate
Build 7100
did you uprade your nrtworking drivers?

Ken
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #6

Microsoft Windows 7 Ultimate
 
 

If u mean Windows Update it yes i did some updates lately I think yea.
this s my Adapter Intel Pro/Wireless 3945ABG, I have disabled 'Power Management' for this Adapter but still no connectivity after wake up I have discovered that the only way to restore connectivity is to re-boot the laptop.
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #7

Windows 7 Home Premium x64 - Mac OS X 10.6.4 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CrazyDiamond1 View Post
If u mean Windows Update it yes i did some updates lately I think yea.
this s my Adapter Intel Pro/Wireless 3945ABG, I have disabled 'Power Management' for this Adapter but still no connectivity after wake up I have discovered that the only way to restore connectivity is to re-boot the laptop.
I have the same wireless card and that doesn't happen to me...it must be something with 7....have you tried a repair install? If someone could say otherwise that would be great seeing how that is a little drastic...

EDIT: Install the latest chipset drivers and video drivers...see if that helps it.
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #8

Microsoft Windows 7 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Zidane2424 View Post
I have the same wireless card and that doesn't happen to me...it must be something with 7....have you tried a repair install? If someone could say otherwise that would be great seeing how that is a little drastic...

EDIT: Install the latest chipset drivers and video drivers...see if that helps it.
yes, I've tried 2 re-install the Driver Actually dis bug also disable any network connection even Modems & Ethernet Card Cuz I've faced also on My other PC with Ethernet Card.
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #9

Windows 7 Home Premium x64 - Mac OS X 10.6.4 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CrazyDiamond1 View Post
yes, I've tried 2 re-install the Driver Actually dis bug also disable any network connection even Modems & Ethernet Card Cuz I've faced also on My other PC with Ethernet Card.
Did you install the latest chipset...you have installed the latest Wireless Card so it may be the chipset goofing up
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #10

 

I have the same wireless adapter and no problems here. I am on 7260 now but I did not have the issue with 7100. But I always installed the latest drivers from Intel. Go to the Intel support page and download/install the latest chipset and wireless drivers. They updated them on the site a few weeks ago.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Need Help overhere Guyz




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Need Help overhere Guyz
Thread Forum
guyz .... help Hardware & Devices
guyz can u help me Gaming

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:03 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33