Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Connection to Internet on startup


02 Nov 2012   #21

7, 64 bit
 
 
i know this is old but...

i found this thread because i had the same problem. i cured it by removing and re-installing the software, however on installing the second time around, i did not check the box to allow windows to configure- i elected to have netgear software do it.

my router has the auto-connect button on it, and i used this option as well.

hope this helps!

My System SpecsSystem Spec
.

03 Nov 2012   #22

Windows 7 ultimate 32 bit
 
 

Hehe thanks for your answer, but it was well over a year ago. I have a different dongle now.
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2012   #23

7, 64 bit
 
 

i figured as much, and glad to hear it.

i posted it mainly because i stumbled into this forum looking for the problem, and found no solutions posted anywhere, so someone somewhere in the future might do the same.

only now we have a (possible) solution to the problem!
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Connection to Internet on startup




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:29 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33