Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: checkbox in connection unvailable

14 Aug 2011   #1
MostafaFCB

Windows 7 Home Premium X64
 
 
checkbox in connection unvailable

i used a software to optimize my security but i encountered a problem.

i cant save username and password in dial-up and VPN connection..

check box is unavailable for me.

please help me to fix tis problem.

http://www.sevenforums.com/attachmen...1&d=1313344223




Attached Images
checkbox in connection unvailable-capture.png 
My System SpecsSystem Spec
.
14 Aug 2011   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by MostafaFCB View Post
i used a software to optimize my security but i encountered a problem.

i cant save username and password in dial-up and VPN connection..

check box is unavailable for me.

please help me to fix tis problem.

http://www.sevenforums.com/attachmen...1&d=1313344223

Um, what "software" do you use to optimize security? Perhaps it wont let you save it for security purposes?
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2011   #3
MostafaFCB

Windows 7 Home Premium X64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by MostafaFCB View Post
i used a software to optimize my security but i encountered a problem.

i cant save username and password in dial-up and VPN connection..

check box is unavailable for me.

please help me to fix tis problem.

http://www.sevenforums.com/attachmen...1&d=1313344223

Um, what "software" do you use to optimize security? Perhaps it wont let you save it for security purposes?

advance system optimizer.

i completly remove that software... that program suggested me to disable this option and i did accept. but now i dont wanna this option.
but i haven't any backup to restore.
My System SpecsSystem Spec
.

14 Aug 2011   #4
MostafaFCB

Windows 7 Home Premium X64
 
 

I think i need find a way in windows registry (regedit) to fix this problem. but i dont know where and how.
My System SpecsSystem Spec
14 Aug 2011   #5
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by MostafaFCB View Post
I think i need find a way in windows registry (regedit) to fix this problem. but i dont know where and how.

I think it is more than a simple regedit change. Perhaps the advance system optimizer changed a setting in group policy editor to prevent that change. I am unsure


If you have no back up you might try a repair install.

Also run a system fie check to verify and repair the OS files

Run a system file check to verify and repair your system files.
To do this type cmd in search, then right click to run as administrator, then
SFC /SCANNOW

Read here for more information SFC /SCANNOW Command - System File Checker

Let us know the results from the report at the end.
My System SpecsSystem Spec
15 Aug 2011   #6
MostafaFCB

Windows 7 Home Premium X64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by MostafaFCB View Post
I think i need find a way in windows registry (regedit) to fix this problem. but i dont know where and how.

I think it is more than a simple regedit change. Perhaps the advance system optimizer changed a setting in group policy editor to prevent that change. I am unsure


If you have no back up you might try a repair install.

Also run a system fie check to verify and repair the OS files

Run a system file check to verify and repair your system files.
To do this type cmd in search, then right click to run as administrator, then
SFC /SCANNOW

Read here for more information SFC /SCANNOW Command - System File Checker

Let us know the results from the report at the end.
tnx for replay.

Unfortunately i haven't any backup to restore and repair.


i did what you told but it doesn't solved my problem
here my results from that scan.
My System SpecsSystem Spec
15 Aug 2011   #7
MostafaFCB

Windows 7 Home Premium X64
 
 

i found a way in registry to fix this problem.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\RasMan\Parameters

i changed the value key DisableSavePassword to 0
now everything is okay.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 checkbox in connection unvailable




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Faded checkbox at 'Open with'?
At an 'Open with' why would the checkbox to 'Always use the selected program to open this kind of file' be faded?
General Discussion
grey checkmark in read-only checkbox
Howdie. Can anyone explain the behavior of the read-only checkbox in a folder's properties? When a folder is NOT read-only, I would assume its read-only checkbox should be unchecked. However I find that it is always a grayed-out checkmark. If I un-check the box and click Apply/OK, when I...
General Discussion
Individual update's checkbox is blank?
This happens pretty often to me... out of several "Important" updates available for download/install, one or two will have their checkboxes blank, so they are not selected for installation automatically. I can't detect a pattern of which ones are left blank. It always worries me a little,...
Windows Updates & Activation
Network ID Checkbox Greyed out
My Windows 7 pro (32 bit) workstation suddenly cann't access domain share folder also other workstation. I discover that Network ID in System properties is disabled. Netlogon and computer browser service is stopped. I cann't start the service. I am domain and local admin If u have...
Network & Sharing
Priority Run Checkbox
Hey, I wanted to know if its possible to create a check box (Like when you right click an executable properties and check to run as administrator) to Run as High Priority. That would be neat. Thanks, Alex.
General Discussion
Network ID Checkbox Greyed out
I am trying to connect Windows 7 64bit to my SBS 2003 server and I cannot set the domain name in the network ID Box. It is greyed out. I am using the Beta release build 7000. While debugging, I noticed that the netlogon service is not started, and it will not start when I click on it. Trying...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:14.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App