Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Connected to network, full signal, but no inet!

30 Aug 2011   #1
Wrighty

Windows 7 64bit home
 
 
Connected to network, full signal, but no inet!

Right so heres my story from the begining, I live in a pub and use a shared wireless network, for customers, in the evening its only me using it, i decided to build my own pc, with windows 7, ive put a tp-link wn851n, first plugged it in didnt work, i managed to connect to the router, nothing...would go on the page and say*site found, waiting for reply* and would do nothing more, so i unstalled the software took the card out put it back in, worked, like a dream for the last 4 days, so yesterday it starts doing the same thing, i come to turn the pc on *page found, waiting for reply* last 2 days its done that for now, and im getting very very irate, i took it out today put it back
In, still doesnt work, im currently writing to you on my
Iphone as proof its nothing to do with the router, my laptop also works, however that is windows xp, so it has me thinking, is it my OS? Or maybe a setting for the card? Or maybe the software? I need help, and quick, i have 10 days off work starting thursday, i will be pulling my hair out if i have no internet ! Thanks guys.

Wrighty.


My System SpecsSystem Spec
.
30 Aug 2011   #2
2xg

Win7 & Win8 64bit
 
 

Welcome to SF,

Pls. provide an ipconfig /all output for review:
Click on Start => in run or search box type cmd, press enter. From the command prompt (black screen), Copy and Paste these ipconfig /all >c:\ipconfig.txt . Please attach the .txt file to be found in your Local Disk 'C' on your next post.
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2011   #3
Wrighty

Windows 7 64bit home
 
 




Ive had to take pictures, I cant get the internet on my pc.
My System SpecsSystem Spec
.

31 Aug 2011   #4
2xg

Win7 & Win8 64bit
 
 

Thanks for the ipconfig /all output, it looks good. Please try these suggestions:

Update your Wi-Fi card's driver to the latest.

Refresh and Remove all your wireless networks. Reconnect to your SSID, make sure that you type in the correct encryption.
Wireless Network - Remove
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Connected to network, full signal, but no inet!




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
The Network icon shows Not Connected, but I'm connected
Hi to all The Network icon shows Not Connected, but I'm connected and can brows the internet. my prblem solved but after restart my computer this problem come back. I'm confused:confused: because I tried many ways to sole it! I disconnected my pc from modem, waited about 30 seconds and...
Network & Sharing
Connected to Wireless network, but windows says Not connected
OK, so i am connected to my wireless network, but windows says that i am not connected
Network & Sharing
Monitor No Signal or Going to Sleep When Connected To Laptop?
My laptop is Asus u45jc-a1 i3 m370 @ 2.4 ghz processor 4gb ram but i recently upgraded it to 8gb ram 250gb ssd samsung
Graphic Cards
network system tray icon shows not connected but I am connected
So, this is not a major issue but kind of annoying. Recently I have noticed that the system tray icon for the wireless network always has that little red X and if I open the Network and Sharing Center it says "You are not currently connected to any networks." When I click "See Full Map" it shows...
Network & Sharing
Wifi shows connected with full signal but unable to surf the internet
As shown here: http://i151.photobucket.com/albums/s149/Cloudywolf18/Untitled.png I connected to HTC Aria Wifi Hotspot and on the task bar it shows full signal. On the network and sharing center, there was a 'RED CROSS' although it said Access Type : Internet. After I connected to the...
Network & Sharing
Wifi - Connected fine but display says no signal
Hi guys, I'm having bit of an odd problem - i've recently installed Windows 7 Ultimate and for the most part finding it a great upgrade. I've recently noticed that while i am connected and have internet access - with seemingly no issues, Windows is reporting No Signal, in the bottom right...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:42.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App