Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: DIR 615 reports link at 300Mbps, windows reports 150Mbps

07 Oct 2011   #11
PunchsucKr

Windows 7 Ultimate x86
 
 

This post clears the issue up http://whrl.pl/RcaFdP looks like i'l just have to live with it.


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 DIR 615 reports link at 300Mbps, windows reports 150Mbps




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Windows-7 reports using only 3G of the 4GB's installed memory?
My Hardware System is 64 Bit capable. I use the 64 Bit Version of Windows-7 Pro. Windows-7 reports only using 3G of the 4GB's installed Memory. Belarc reports 4GB's installed Memory. CPU-ID reports 4GB's installed Memory. Intel lists my E6550 CPU as 64 Bit. Do I have something set up wrong?
Hardware & Devices
Multiple Reports Of Windows 7 Freezing
I do computer support for a living and multiple customers have contacted me in the last 2 weeks stating that their Windows 7 computers are freezing intermittantly. Does anyone have any info on this? I have performed a number of tasks on one of my customers PC. I updated the video drivers, I...
General Discussion
Windows 7 constantly reports low memory
Hi, I have HP 6150ew laptop with 4GB of RAM (+1024MB pagefile). I am working on Windows 7 64bit Ultimate version. Usually I have a lot of Chrome pages opened (like 20), MS Outlook, uTorrent + Excel/Word. The problem is that often I receive memory low message and from time to time Chrome crashes....
Performance & Maintenance
Windows 7 reports wrong cpu speed?
Iíve been running my CPU (Q9400) overclocked at 3.2 Ghz since I put windows 7 in, I have just changed my RAM and can now get my CPU to 3.3Ghz, only a little more I know but Windows reports the CPU at 3.2 Ghz still, CPUz is reporting 3.3Ghz, same as bios. No big deal but does anyone know why it...
Hardware & Devices
AVG reports Broken File Link
I keep getting this after a AVG scan. It goes away if I delete my restore points, but comes back in a few days. It's not every restore point, jus a few. The F drive report is where my system backup is. "F:\System Volume...
System Security
Windows reports disc failure
I have a new build running Windows 7 32bit, Case/ChiefTec Mesh full ATX, PSU/CoolerMaster Extreme 800w MB/Gigabyte MA770T-UD3P skt AM3, CPU/AMD AM3 Phenom II X4 965 - 3.4 Ghz, Cooler/Corsair H50 watercooler, Ram/Kingston HyperX 1330 DDR3 - 4Gb, GPU/Inno 3D NVIDEA GeForce 9600 GT,...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:43.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App