Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Speed Problem


15 Oct 2011   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Unusual problem with wireless connection

Over the last 3 or 4 days my wireless connection has started becoming very slow and oddly it uploads faster than it downloads at th moment.
I have tried scanning with MBAM which reports its clean and I have laso used SuperAntiSPyware which cleaned a couple of items and now says that it's clean.

Apart from this problem I seem to have no other issues.

I have even tried re-installing another partition with Windows 7 on it but the problem even persists on that as well.

I tried to load avira AV but couldnt get it to install so i think there is something wrong somewhere.

I would appreciate it if someone could help me work throughh these issues.

I should also state that I did have this problem with my wired connection as well at first but after calling tech support they said they couldnt ffiund any problems but then suddenly the pseed went back to normal on the wired machine but not on this wireless one.

I look forward to hearing from someone in the near future.

If you need any further information I will get it to you asap.;.....

My System SpecsSystem Spec
.

16 Oct 2011   #2

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Why is no one helping me???
My System SpecsSystem Spec
16 Oct 2011   #3

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 

Go to this site Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test and check the speed of your internet connection (both download and upload speeds).

If you find the same results, then the problem could be from your service provider.
My System SpecsSystem Spec
.


16 Oct 2011   #4

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I have used thaT SITE and it is still the same but im sure its not the ISP as the wired system is working at correct spped. Is it possible for my USB network adapter to be causing this problem or would it just stop working altogether.
It is even slow when I go to the router config page as well.
My System SpecsSystem Spec
16 Oct 2011   #5

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 

Looks like your USB wireless adapter is at fault.

Try another adapter and see if the problem goes off...
My System SpecsSystem Spec
17 Oct 2011   #6

Windows 7 Ultimate x64
 
 

If i can find my other one i will give it a try!!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Speed Problem




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:59 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33