Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Yes, another post about wireless issues

05 Apr 2009   #21
kenabi

Windows 7 Enterprise (Build# 7600) x64
 
 

i'm using 64bit wep just fine, but now i seem to have problems both getting it to remember the password (didn't happen a week ago) and now it's dropping the connection every so often and not reconnecting, evn though the 'connect automatically' thing is checked.


My System SpecsSystem Spec
.

06 Apr 2009   #22
32dave

windows 7 build 7600 385x86
 
 

i read that it needed 128 bit wep i had the same problem with 64 bit changed it now all is fine and whatever you do don't use the half open patch
My System SpecsSystem Spec
07 Apr 2009   #23
mattjones16

Windows 7 build 7057
 
 
Internet won't stay connected

I'm running Windows 7 build 7057 x86 and my internet keeps dropping out. I'll stay connected for usually around a half hour or so (but sometimes as short as 5 minutes) and then the connection will drop. My roommates' laptops (one is running XP and the other Vista) stay connected to the internet, as does the Xbox. My laptop will still show the connection to my router, but when I try and connect again it fails. The only way to get back online is to restart, so the problem is in Windows, not the router. Is there any fix for this problem or is it just a bug in 7057? I upgraded to 7057 from 7000 and I don't remember having this problem in 7000.
My System SpecsSystem Spec
.


08 Apr 2009   #24
johngalt

 

this post merged here

Please search the forums for pre-existing threads before making new posts. Thanks.

Also, have a read through the entire thread - might have a solution for you in there....
My System SpecsSystem Spec
14 Apr 2009   #25
tannerb924

Windows 7 Beta
 
 
Same problem

I had this problem and i looked at a ton of forums and sites trying to find a cure and then i saw this one and saw that Microsoft Virtual PC caused this so i immediately uninstalled it. Works perfect now! thanks
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Yes, another post about wireless issues




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
wireless issues
its kinda strange, l know the adapter doesnt have any issues as lve been using it for the last couple of years with no issue. however for some reason the speed is fluctuating and occasionally cutting out.. lve not had this problem until today after my new build. last system was fine, laptop is...
Network & Sharing
Wireless issues
What does this message means... The wireless adapterís thermal throttling is active are there settings to enable or disable this???? Wireless adapter in the Computer is Intel Centrino Advanced-N 6200 AGN Driver
Network & Sharing
Wireless Issues
Ok let me lead into this by saying that i have done several searches with no luck on fixing my wireless issues. I recently upgraded my OS to windows 7 (x64) from windows vista (x64). installation went smooth excluding my wireless issues. I have already verified that it is not my router. I have 3...
Network & Sharing
wireless issues
I have a new toshiba a660-047 laptop and can't connect wirelessly to my network at home. Laptop has windows 7 and home comp has windows xp is this the reason?
Network & Sharing
Serious Wireless Issues!!
I have been having major issues trying to get my wireless card working. I started with a Netgear WG111v3 - this instaalled fine, but wouldnt recognise any networks! After 2 months with Netgear tech support they replaced it with the WN111 but this wouldnt even install! I decided to go with the...
Network & Sharing
Wireless Issues
HI All I just installed RTM build 7600.16835 x86 and everything is great apart from a small issue I am having with the wireless. The wireless hardware is Intel WI-FI/WYMAX: Intel Wireless WIFI Link 5151. Normally, when I connect a new computer to my wireless router I have to press a 'pairing'...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:59.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App