Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Some sites not opening in any browser :( :( HELP !!!!

09 Nov 2011   #11

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

it isn't a browser problem. Nor is it a routerproblem. Problem is related to your pc. When did problems start and what did you do prior to that?

My System SpecsSystem Spec
.

09 Nov 2011   #12

32 bit windows 7
 
 

i tried telnet google.com 80 and then done get blabla i also get some html garbage but
when use it with yahoo it doesn't
telnet 217.146.187.123 80 same get blank screen and then on typing get bla same Command prompt C://....

ya its not a browser problem as no browsing is working for some sites
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2011   #13

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

no browser problem, no dns problem, no java problem... hmmmm
When did this problem start? Go back in time using "system restore" to test. You can always rollback to now using "undo system restore" restore point
My System SpecsSystem Spec
.


09 Nov 2011   #14

32 bit windows 7
 
 

hmmm i feel like there is some problem in my DNS... n i havent created any restore point and system is only showing me restore points of this month and m facing this problem from last one month
My System SpecsSystem Spec
09 Nov 2011   #15

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

not a dns problem!! telnet ip-address also gives problems
My System SpecsSystem Spec
10 Nov 2011   #16

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

My System SpecsSystem Spec
15 Nov 2011   #17

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Problem already solved?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some sites not opening in any browser :( :( HELP !!!!





Thread Tools



Similar help and support threads for2: Some sites not opening in any browser :( :( HELP !!!!
Thread Forum
Solved FTP sites automatically open in browser instead of Windows Explorer Network & Sharing
Web browser delay on certain sites Browsers & Mail
Solved some sites are not opening mtnl broadband Network & Sharing
Web Browser Opens Up Random Sites? System Security
Performance: Profiling how different web sites use browser subsystems News
Web Browser Security Testing Sites Security News
Some Sites Not Opening Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:07 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33