Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WWW.Vizio.com - Page Not Found

05 Jan 2012   #1
DavidE

Multi-Boot W7_Pro_x64 W8.1_Pro_x64 W10_Pro_x64
 
 
WWW.Vizio.com - Page Not Found

Using my default DNS Server, I can't open WWW.Vizio.com - I get Page Not Found.
I can ping www.vizio.com without issues.

In Network Properties, I changed the IPv4 DNS Server to use Google DNS servers (8.8.8.8 and 8.8.4.4)
With that change, I can open the Vizio site.
Vizio is the only site I have seen a problem with.

I tested on 2 PCs (Win 7), with Firefox 9, and IE9 - same problem.

I have at&t Uverse with a 2Wire Gateway ( Internet, TV, Phone ) in Greensboro, NC.

Has anyone else ever seen this kind of issue?
Is it an ISP DNS server problem, or could there be some issue in my home?

I was helping someone remotely (Teamviewer), and had no problem opening the Vizio site from their PC using default DNS server (Verizon ISP).

Thanks, David


My System SpecsSystem Spec
.
05 Jan 2012   #2
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

restart the pc or reset the adapter
My System SpecsSystem Spec
05 Jan 2012   #3
DavidE

Multi-Boot W7_Pro_x64 W8.1_Pro_x64 W10_Pro_x64
 
 

I re-booted the PC, reset the 2Wire Gateway, and flushed DNS.
Still can't open the page with default DNS server.

Thanks
My System SpecsSystem Spec
.

05 Jan 2012   #4
DavidE

Multi-Boot W7_Pro_x64 W8.1_Pro_x64 W10_Pro_x64
 
 

Just tried again, and the Vizio pages are now opening using the default DNS server. Seems like it was a temp problem with the at&t DNS server.
My System SpecsSystem Spec
05 Jan 2012   #5
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DavidW7ncus View Post
Just tried again, and the Vizio pages are now opening using the default DNS server. Seems like it was a temp problem with the at&t DNS server.

Glad it is fixed
My System SpecsSystem Spec
Reply

 WWW.Vizio.com - Page Not Found




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Laptop boots directly into System Recovery page (no OS found)
Hi, not to long ago my Toshiba Satellite c655 laptop decided it wanted to directly boot into System recovery options. I couldnt recover it because my operating system wasnt found. So i tried a system repair which failed and i just recently tried recovering bootmgr using this tutorial...
General Discussion
IE 11 home page not found 404
Even though I've correctly set my homepage in Internet Options and in the homepage flyout, IE 11 returns 'page not found #404' and will not load the homepage. Upon checking the Internet Options pane the homepage remains pasted in place. I have the page set in the favorites column, and clicking...
Browsers & Mail
How do I use my vizio TV as a monitor for my dell Inspiron n5050 (VGA)
Hi, I'm trying to use my Vizio TV as a monitor for my dell Inspiron n5050 using VGA/SVGA video cable. I clicked "detect" in the display section of the control panel and an alternate monitor does not appear. The cord is secure and the TV is on the right setting. What am I doing wrong? Do I need a...
Graphic Cards
Facebook: 'The page you requested was not found' when viewing profile
Probably better places which I could post this, but you guys on here will probably help me best. This has been happening for a few weeks now where whenever I or anybody else tries to view my facebook profile, the message ' The page you requested was not found You may have clicked an expired...
General Discussion
Vizio sees all channels but HP USB tuner doesn't.
Anybody out there have an idea why my HP USB tuner can't find all the clear QAM channels when I use it in Windows Media Center on my new HP laptop using Windows 7? My new Vizio can see them fine. I've updated all drivers, etc. If it helps the Vizio lists the channel as 708, 709, etc. and...
Media Center
Page found in non page area...memory?
Wonderin if someone could take a look at my recent bluescreens from 11/4 and 11/5. Have a feeling its the memory, but the video card is only a week old. 4gb of ram and windows uses 40-50% when idle. Ram too slow? Any help would be appreciated. Thank you. -Edit- Reseated ram in other 2 dimms...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:52.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App