Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Laptop losses internet access, but says "connected" to wireless router

06 Mar 2012   #21
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by dbvr2005 View Post
"not connected - connections are available"=> so you're disconnected from own router. But other wireless networks are in list? Your own wireless router as well?
Correct[/QUOTE]
That's not what you told me before!! Just click on your own router in the list.


My System SpecsSystem Spec
.
06 Mar 2012   #22
dbvr2005

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Yesterday i connected the ethernet cable directly to my laptop and it worked fine. I was using it for about an hour. And yes the network adapter is activated.
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2012   #23
dbvr2005

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Well it wasnt showing this before until now.
My System SpecsSystem Spec
.

06 Mar 2012   #24
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Webroot SecureAnywhere 2012=> don't know what it does. Can you temporary disable it to test if that's the problem
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2012   #25
dbvr2005

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

It put in my password for the network but shows this Laptop losses internet access, but says "connected" to wireless router-imageuploadedbysevenforums1331066469.712243.jpg


My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2012   #26
dbvr2005

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Yes i can
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2012   #27
dbvr2005

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

It connected now
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2012   #28
dbvr2005

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

I tried again before disabling webroot. Do i still disable it?
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2012   #29
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by dbvr2005 View Post
It put in my password for the network but shows this Attachment 201601
your network and other networks are still in the list?
You don't have to provide a password, I assume(?) It normally connects without providing a password isn't it? You did check ""connect automatically" long before I think, so it remembers the password
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2012   #30
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by dbvr2005 View Post
I tried again before disabling webroot. Do i still disable it?
no .
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Laptop losses internet access, but says "connected" to wireless router




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
W7 Network map tree with "?" between laptop and wireless router
While flying through my computer. I found this instance that has me confused. I was looking at my network. Decided to go to the map and saw the basic map. (image 1). When I clicked on "see full map" link it showed the network map, only between my computer and my wireless router there is a...
Network & Sharing
Connected, but stuck "identifying" with no internet access
Hi there! My compaq laptop has mysteriously change settings or something (read: one of my children probably screwed with something). I have a wireless router and modem (iPad, phones, etc. are all connecting just fine). It tells me I am currently connected to my wireless network connection, but then...
Network & Sharing
Wireless router is connected, no internet access, power surge?
This has probably been asked but I couldn't find anything directly relating to my problem. Last week, I lost my internet, called my ISP, and it was a problem with the modem. They replaced the modem and since then my wireless router has not worked. I assume I had a power surge that blew both the...
Network & Sharing
"Connected" without Internet Access
I'm using a TP-Link 8810 modem with a switch, with 3 computers attached. Everything was going fine until 2 days ago, when the Windows 7 (64 bit) Dell notebook stopped connecting while the others were connected. In other words, there is a conflict somewhere that I can't find. The router is...
Network & Sharing
Win7 lenovo ideapad "no internet access" to wifi router
Quick Specs- i-ball baton 150m router my home pc with win xp sp2 Lenovo notebook with Windows 7 ultimate Okay.....I am simply trying to connect my Win7 notebook to the wireless router, but i JUST don't know which network settings are misconfigured and i have tried everything and anything to...
Network & Sharing
The message: " No internet access" The fact: connected
I use Windows 7 RC at work. I connect to the internet over company LAN with static IP and manualy inserted DNS. My internet connection is OK, everything works, but there is a yellow triangle in the connection icon in tray. If I put the cursor over it, I can read: "Network No internet access" I...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:29.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App