Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Wake on Lan (WOL) Working Successfully? Please post MOBO

11 Apr 2012   #1
mikepfly2

Win7 Professional x64
 
 
Wake on Lan (WOL) Working Successfully? Please post MOBO

I really need Wake on Lan to work (you can see my issue thread here: Wake-On-Lan not working after a long sleep)

I'm considering building my own PC parting out a Dell I just purchased.

If your wake on LAN consistently works (ie after being off or asleep for hours at a time, and you can wake it up from outside your local network) using Win7x64 would you mind telling me what motherboard you use and NIC (if not onboard)?

Any suggestions of working setups would be most helpful.

Thanks in advance.


My System SpecsSystem Spec
.
24 Sep 2013   #2
notoriousdds

Windows & 64 bit
 
 

Don't know if you ever got your WOL worked out, but I just posted an answer here:

Wake-On-Lan not working after a long sleep
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Wake on Lan (WOL) Working Successfully? Please post MOBO




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
New MSI mobo with realtek sound not working
Hi i have a new MSI mobo H61M-P31(G3) that i used to replace a Dell mobo(unknown model) everything fit right and all drivers installed right but still have no sound. I'm not sure if this is due to a driver conflict because i did not reinstall windows or if it is a fault on the board. Yes i have...
Drivers
Wake on lan from sleep not working
My pc can wake up from sleep if it is shut down, but if it's on sleep or hibernated, i can not wake him up. I've already turned on everything in Bios and Windows. There no option like WakeOnLAN from Sleep, just WakeOnLan from PowerOff in network adapter's Advanced tab properties. I've also...
Network & Sharing
Successfully working in Client Bridge Mode, but Homegroup defeated. ??
This one is odd to me: with help from friends here and elsewhere I was able to resolve an issue with getting two routers working well with a Wifi Client-Bridge mode on the subtending router. Network looks good, throughput is good, addressing is good. I'm typing this on my daily driver which is...
Network & Sharing
New mobo, cpu - OLD HDD - how to successfully setup?
Hi all, Very new to this, so please forgive my newbie'ness. I had a fatal fry of my old mobo and cpu; and decided to get a new mobo (P67 Sabertooth) and new cpu (i5 2500k) -this has all been bought, so that horse has bolted! Am i able to install my old HDD with Win 7 Premium home 64bit...
Hardware & Devices
Has anyone successfully got Outlook Express working in Windows 7?
Yeah, I know the workaround. Virtual XP with Outlook Express, move the shortcut to the all users start menu in XP and I can use it "standalone" in 7. The problem is that when you click any links via this method, they open in the virtual mode's browser, which is really laggy for videos and...
Browsers & Mail
display driver has stopped working and has successfully
display driver has stopped working and has successfully recovered this error message keeps happening after my pc is freezing. I am running the following system ATI Radeon HD 5700 Series Samsung SyncMaster (23.1"vis, s/n HVZQC00878, December 2008) 2.80 gigahertz Intel Core i7 930...
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:07.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App