Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Getting yellow triangle over network icon. Some sites load, some don't


30 Apr 2012   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Getting yellow triangle over network icon. Some sites load, some don't

Hey,

The little network icon on the taskbar shows a yellow triangle with an exclamation mark in the middle. Sites like facebook don't load. However, I have tried clearing my cache. This momentarily fixes the issue as it prompts the facebook login page just fine, but after I log-in, it doesn't let me go any further. It just keeps trying to load. While this is occurring, most other sites (not windows live) work. Yes, I have tried other browsers. Yes, I have tried using ethernet.

My friend and I live in a hostel. Her internet works fine. Mine, however, does not. Even though it is set-up the same, and is obviously connecting.

Can anyone please help? I really need to check my emails/facebook.

My System SpecsSystem Spec
.

30 Apr 2012   #2

Windows 7 home premium x64
 
 

Have a look in network settings, I suspect it might say limited or no connectivity, that being the case it's the connection itself that's dodgy. Just because someone nearby connects ok, they are not using your computer, network adapter etc;

I'm not entirely clear on how you connect, or try to, does your friend use the same method ? also ask whomever runs the service in your location (admin of hostel or someone) to assign you a different IP address. It might just do the trick.
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2012   #3

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by lakenz View Post
Hey,

The little network icon on the taskbar shows a yellow triangle with an exclamation mark in the middle. Sites like facebook don't load. However, I have tried clearing my cache. This momentarily fixes the issue as it prompts the facebook login page just fine, but after I log-in, it doesn't let me go any further. It just keeps trying to load. While this is occurring, most other sites (not windows live) work. Yes, I have tried other browsers. Yes, I have tried using ethernet.

My friend and I live in a hostel. Her internet works fine. Mine, however, does not. Even though it is set-up the same, and is obviously connecting.

Can anyone please help? I really need to check my emails/facebook.
It sounds like the network stack or winsock is hosed. Save the file below then unzip and click on it, let the file run until your machine reboots. If you are still having problems please post a screen shot of your ipconfig/all.


Attached Files
File Type: zip IPResetALL.zip (33.6 KB, 420 views)
My System SpecsSystem Spec
.


30 Apr 2012   #4

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Okay, so to answer cyclic: We are both set up to a PPPOE connection, as we have to in the hostel. BOTH our settings are the same. My laptop connects to the University internet fine, and it runs pages like facebook fine. So it's definitely this network. I have tried using the same ethernet plug as my friend, and it still has the same result.

And chev65:
I tried it, maybe I am doing something wrong, but it isn't working.

Thanks, guys
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2012   #5

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Hi when you are connected via ethernet to the router or from wall jack in the hostel can you provide us with an ipconfig /all and post the resuts in your next post please.
My System SpecsSystem Spec
01 May 2012   #6

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Lachlan>ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Lachlan-HP
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : F2-DF-9A-68-A0-AD
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . : snap.net.nz
Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi Adapter #
2
Physical Address. . . . . . . . . : D0-DF-9A-68-A0-AD
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : TAP-Win32 Adapter V9
Physical Address. . . . . . . . . : 00-FF-CB-E3-8A-1A
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Ethernet adapter Bluetooth Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Bluetooth Device (Personal Area Network)
Physical Address. . . . . . . . . : D0-DF-9A-69-10-3D
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe FE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : 2C-27-D7-EB-EA-CD
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::644d:382b:ae3b:5820%11(Preferred)
Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.88.32(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 288106455
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-15-98-9D-9B-2C-27-D7-EB-EA-CD

DNS Servers . . . . . . . . . . . : fec0:0:0:ffff::1%1
fec0:0:0:ffff::2%1
fec0:0:0:ffff::3%1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Tunnel adapter isatap.{CBE38A1A-85DE-4E09-BCEE-D787AE10CBFB}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{0B2947E4-BE62-4681-9504-33AAA3C588CE}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{6A9F555A-458E-48E6-8ED8-D4B803BA022C}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #3
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.snap.net.nz:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #5
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{46210584-AE2B-4EDB-8D54-359FE540D21C}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #6
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

C:\Users\Lachlan>
My System SpecsSystem Spec
02 May 2012   #7

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Oh, and I forgot to mention: Just connecting to the standard modem at my hostel (without the pppoe, which is done using the same modem) it still does the same thing, so it must be something to do with my laptop and modem compatibility or something. ALSO, sometimes I do not get the yellow triangle, and everything looks fine and normal, however preforms the same as it would with the triangle.
My System SpecsSystem Spec
02 May 2012   #8

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Please update your ethernet card drivers from the computer manufacturer or vendor website.

Is anyone else having the same problems as you are having with limited access?
My System SpecsSystem Spec
02 May 2012   #9

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Thanks! - The only other person I have talked to about it is my friend, and hers works perfectly normal.
My System SpecsSystem Spec
02 May 2012   #10

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Would it be a driver related problem? Because it seems to work fine at the university. O:
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Getting yellow triangle over network icon. Some sites load, some don't




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Getting yellow triangle over network icon. Some sites load, some don't
Thread Forum
Yellow Triangle on network icon Network & Sharing
Yellow triangle over system tray network icon Network & Sharing
Yellow triangle with exclamation mark over network Network & Sharing
Yellow triangle in taskbar network icon Network & Sharing
Yellow Triangle on Network Icon Network & Sharing
Yellow Triangle Marks on Network icon bottom right once on 3 hours Network & Sharing
Network Tray Icon has a yellow triangle. Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:03 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33