Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Getting yellow triangle over network icon. Some sites load, some don't

18 Jun 2012   #41
lakenz

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I tried the link and it worked. All links inside the page worked as well.


My System SpecsSystem Spec
.
18 Jun 2012   #42
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by lakenz View Post
I tried the link and it worked. All links inside the page worked as well.
Hmmm

Just out of curiosity - what do you get when you try the ping thing on your desktop?

ping facebook.com -f -l 1464

I'm not suggesting that you change anything on the desktop since it is working - just wondering what it shows since it is using the same PPPoE connection.
My System SpecsSystem Spec
18 Jun 2012   #43
lakenz

Windows 7 Ultimate x64
 
 

It would be very tedious trying to ping facebook on my desktop as it very rarely connects to the wireless. (The property manager still hasn't replied to my pleas about my ethernet port not working).

Anyway, It once took a whole day to try to connect to the internet to get steam running because of my poor adapter.

However, I am here enjoying the freedom of the University internet! Quite ironic to say "freedom" as it's on a proxy. He he.
My System SpecsSystem Spec
.

19 Jun 2012   #44
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

You might want to check back thru your thread - there are a few posts that you've not replied to or commented on.
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2012   #45
lakenz

Windows 7 Ultimate x64
 
 

The conclusion must be that it can't be fixed? I have followed everyone's suggestion, despite not commenting on them. D:

I think I'd have to clean install windows 7 or something, because we've found the most logical answer, and it didn't seem to work. :/
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2012   #46
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

One more thing - are you using a HOST file?

Facebook gets a lot of its css style sheets from fbcdn.net which your HOST file could be blocking.

The HOST file is ignored while you use a proxy at uni.


A clean install sounds like a plan - let us know how it works after you do that.
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2012   #47
lakenz

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I am not sure what a HOST file is, so no? I'm not sure! I googled it, and I don't think I am.

I'll have to find my Windows 7 install cd!

Thanks for all your help, I really appreciate it!
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2012   #48
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

If you have a valid Certificate of Authenticity attached to the laptop, you can download a new W7 DVD with SP1 for free:

Windows 7 Direct Download Links
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2012   #49
lakenz

Windows 7 Ultimate x64
 
 

That helps so much, thank you! I was unaware you could do this! Next time I am at uni, I'll download it. Thank you!
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2012   #50
TheCyberMan

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TheCyberMan View Post
Lakenz when you did the ping at 1423 did you get a screen like below and did you add the 28 byte header on to give you an actual mtu 1451 and that is what you should have set the mtu to although the mtu is normally an even number which is divisible by 8.

This my mtu setting i pinged 1464 and then added the 28 byte header on to give me an mtu of 1492 do you understand now.

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>ping facebook.com -f -l 1464

Pinging facebook.com [66.220.158.11] with 1464 bytes of data:
Reply from 66.220.158.11: bytes=1464 time=109ms TTL=242
Reply from 66.220.158.11: bytes=1464 time=107ms TTL=242
Reply from 66.220.158.11: bytes=1464 time=119ms TTL=242
Reply from 66.220.158.11: bytes=1464 time=114ms TTL=242

Ping statistics for 66.220.158.11:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 107ms, Maximum = 119ms, Average = 112ms

C:\Windows\system32>

The bytes will be 1423 in yours bearing in mind that it is usually a an even number divisble by 8.
Please post your ping results at 1423 and please do not overlook this.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Getting yellow triangle over network icon. Some sites load, some don't




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Yellow Triangle on network icon
hi I have a yellow triangle on the network icon that say No internet access, but i have. I tried updating the network adapter, reseting the router, update the router firmware but nothing happend. I dont know where the problem is from the network adapter or the router. My laptop too have a...
Network & Sharing
Yellow triangle over system tray network icon
Hi all, Just a minor issue. When I boot up (or restart) my PC, all my system icons appear as they should, but a yellow triangle appears over the network icon (it is a wired connection). It goes away after a few seconds and internet access is normal. It never used to do this until a few days...
Network & Sharing
Yellow triangle in taskbar network icon
i have 2 computers, one runs with xp and another runs with windows 7, the windows 7 is in my laptop and xp is in my desktop computer, i have adsl broadband connection, when i connect internet through wifi in my laptop the red triangle always shows, i don't really know how to remove that triangle,...
Network & Sharing
Yellow Triangle on Network Icon
A few weeks ago I posted that I was having Network issues. There would always be a yellow triangle on the Network Icon in the System Tray but it never stopped me from connecting to the internet. Once connected the triangle would go away and everything was OK. Once you reboot the triangle is back,...
Network & Sharing
Yellow Triangle Marks on Network icon bottom right once on 3 hours
Hi, i'm wondering why this happen to me, there is yellow triangle on my network icon bottom right once every 3 hours. it doesn't sharp 3 hours, but i can say it's almost every 3 hours. why that happen? please help me. thank you
Network & Sharing
Network Tray Icon has a yellow triangle.
Ny Network Tray Icon has a yellow triangle on it when I login to Windows, however I can still connect to the internet. All I have to do is click Internet Explorer and the triangle goes away. It is annoying to have to do that at every logon. Can anyone help me with this. I did not make any changes...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App