Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Administrators Group won't display domain group by proper name.


29 May 2012   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Administrators Group won't display domain group by proper name.

I have a user who's having some authenication issues to our wireless access point using EAP-MSCHAP. The user used to login fine, but now it's shows "authenicating..." I looked at his Administrators group and instead of showing the names of the groups it shows something that looks like a GUID. We've rebooted and he logs into the domain just fine and it shows the same thing when I login with domain admin rights. Please see the attached picture. Any advice is appreciated. Thanks!



Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Administrators Group won't display domain group by proper name.




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:57 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33