Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Belkin router page giving "duplicate administrator" when logging off

12 Aug 2012   #1
BFD10

Windows 7 Home Premium 64bit.
 
 
Belkin router page giving "duplicate administrator" when logging off

Hi, Earlier when i was on my routers setup page checking a setting I kept getting an error message only when trying to log off "duplicate administrator this device is managed by 0.0.0.0 currently". This kind of bothered me cause I hadn't logged on to the router page from any other computer and had just reset the router. After that I checked to see if remote administration had been enabled somehow and it was disabled. I also have a strong password and the security log showed no login attempts other than my own.


Sorry if this seems like a stupid or pointless question but I'm just really curious as to what could cause this.


My System SpecsSystem Spec
.

13 Aug 2012   #2
Grego86

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Only thing I can think of is you didn't happen to have multiple settings pages/tabs open at the same time did ya ?
My System SpecsSystem Spec
13 Aug 2012   #3
BFD10

Windows 7 Home Premium 64bit.
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Grego86 View Post
Only thing I can think of is you didn't happen to have multiple settings pages/tabs open at the same time did ya ?
Nope. But I THINK I logged out immedietly after clicking on the home button from a different settings page, not sure if that could have caused it. I had to go back to the previous page to get off of the duplicate admin page, and I kept getting the same error each time I tried to log off again, however it seems that it logged me off the first attempt anyway, it just wouldn't show until I tried to go to a settings page.
My System SpecsSystem Spec
.


13 Aug 2012   #4
BFD10

Windows 7 Home Premium 64bit.
 
 

Seems to have just been a minor glitch and nothing to be concerned about. I will mark this thread as solved.
My System SpecsSystem Spec
13 Aug 2012   #5
Grego86

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Don't you love it when problems sort themselves out lol. Glad its working properly now.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Belkin router page giving "duplicate administrator" when logging off




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Run "cmd.exe" as a given user and "as administrator" in command line
Hello and thank you for reading my post. If I'm logged in Windows as user "u1", I can execute "cmd.exe" "as administrator" by choosing "Start" -> "cmd.exe" and right-click "Run as administrator".I would like to start another "cmd.exe" console as "u2" and "as administrator". (So, "u2" is not...
General Discussion
Duplicate "local" folder in "AppData"
After Avast did a full scan it listed some files it could not find. They were in the /appdata/local/opera mail/opera mail folder/ So I went to check and found 2 identical "Local" folders. I have a full backup copy of the hard drive which is only a month old and it has only 1 local folder. ...
General Discussion
Workstation Giving logon errors. "The trust relationship"
Hi, i have a set of office computers linked to the main local Domain server. Its been a while now that some computers has been giving logon errors telling me "The security database on the server does not have a computer account for this workstation trust relationship". I could only temporarily fix...
Network & Sharing
BSOD "Bad Pool Header" and "Page In Nonpage Area" Runs in Safe Mode
Hi, I am having a problem with my newer computer, I just got this rig a few months ago and never had a problem until last Thursday. It Blue Screened on me while I was installing ARC GIS 10.1. From then on it randomly crashes. (I have previously installed ARC GIS 10 and never had a problem.) I...
BSOD Help and Support
GFWL Giving "False Positive" Error Message
Hi I'm getting an error message everytime I start my game, although there is nothing wrong!! I just close the message and play my game. Is there a way to get rid of this nuisance?
Gaming
Change font of "Welcome", "Logging Off" and "Shutting down"?
How do I change the font of "Welcome", "Logging Off" and "Shutting down"? Is it hard coded in a uifile? Which file are the words in? Is the file written in XML?? John
Customization

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:28.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App