Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Another issue with Internet connection.

17 Aug 2012   #1
Propaganda

Windows 64 bit
 
 
Another issue with Internet connection.

Hello.

I had been having earlier problems, but after a full sustem restore, I had finally got my system up and running.. except for the fact that the Internet connection had the classic Windows 'i' Icon. I have been having this problem for days after the malware removal.

I had already tried removing the Wireless Network Adapter. But it did not reinstall on Launch, so anything that removes any important files from the Adapter would not be a preferred solution, Since I'd need a step by step guide to refrain from screwing it up. I don't want to bring my computer in to the shop, because school is drawing closer and I'd rather keep money fixated on the supplies I'm going to need.

Any solutions available for this issue? Preferrably in step by step tutorial format, for otherwise I'll be tinkering about with the controls unsure of what to do.

Information: My computer is Windows7 Home Premium. It has an Intel(R) Core(TM) i 2310M CPU @ 210GHz with 3.00 GB of Installed ram, and it's a 64-Bit operating system.It utilizes Intel My Wifi Technology, if that helps.


My System SpecsSystem Spec
.

17 Aug 2012   #2
Anthony

Microsoft Community Contributor Award Recipient

MS Windows 7 Professional 64-bit SP1
 
 

Go to device manager, right click the device with no driver, choose properties, go to the details tab click the properties drop down choose hardware ids click on the first value select copy then paste it here, should look something like this: PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_84321043&REV_06

did we not do this yesterday?
My System SpecsSystem Spec
17 Aug 2012   #3
Propaganda

Windows 64 bit
 
 

Yes, but before my issue was that the Network Adapter was not reinstalled upon deletion after the restart. But now it is do to system restore.

The Hardware ID of Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030 (the only network providing me access to the connection.) Is PCI\VEN _8086&DEV_008A&SUBSYS_53258086&REV_34

Update: My father took a look at it, says that there might me a section of the virus still present and giving me an issue.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Another issue with Internet connection.




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Windows 7 Internet Connection Issue
I am currently using the wifi on my computer, but it randomly disconnects and does not register any internet connection at all. I then click the trouble shooting button which fixes the issue, but only for a couple minutes or so before the issue repeats. In the trouble shooting window, I keep...
Network & Sharing
Just another internet connection issue
So I'm hooked up using an ethernet to my router/modem (using the 2-in-1 'Super Hub' provided by Virgin) and Windows is telling me that I have Internet Access, and sometimes that's true, but throughout the week it's been volatile a lot with hours on end not being able to access the internet on both...
Network & Sharing
Mysterious internet connection issue
Okay, I've had this issue for a while and I'm going to try and explain everything I can recall about it, but please feel free to request any relevant information that I may have missed out. The issue is the following: At some point for some reason, my PC loses the ability to establish NEW...
Network & Sharing
Internet Connection Issue
This is probably a trivial problem and easily solved so I am sorry for troubling people here with it but it is driving me to distraction. I recently moved house and changed internet service providers (from Orange to BT, for those familiar with the UK). Setting up my new homehub (the modem...
Network & Sharing
Internet Connection Issue
Hello, This is my first post so thanks for having me! I recently installed Windows 7 Professional 64bit on my computer. It was running Vista Home Premium. I usually stay away from upgrade discs and always try to purchase the full verison but I purchased the Win7 Upgrade for $30 through a...
Network & Sharing
7057 Internet Connection Issue??
Upgraded my laptop to 7057 from 7022 and all went well, apart from the fact that I now have no internet connection? Wireless is connected but its limited with no internet. Running the troubleshooter throws up that it cant fix it - but it does!! and it all works fine, that is until the next...
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:20.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App