Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Help required with internet connection (Dreaded yellow triangle).

22 Aug 2012   #11
icantfindnemo

windows 7 Ultimate x 64
 
 

@jobeli,

We had the same problem, recently. No Internet access but the router was fine, no connection issues with wiring etc. etc. we went to start menu, selected system restore and rebooted. The computer worked fine and access to net was back, as comp had reverted to previous settings. No documents, photos , personal files etc are harmed either. Works perfectly well. Hope you figure it out, best of luck! #Newmember


My System SpecsSystem Spec
.
23 Aug 2012   #12
jobeli

Windows 7 Home Premium x64
 
 

@icantfindnemo

Really good idea with the system restore but unfortunately, I was a real idiot and didn't set any restore points (yes it's stupid, I know). So now, I think the best way to solve this is to perform a system wipe and reinstall the os. This would also speed up my computer as I've never wiped it before.

Thanks for the reply.
My System SpecsSystem Spec
23 Aug 2012   #13
dwarfer66

 

Quote   Quote: Originally Posted by icantfindnemo View Post
@jobeli,

We had the same problem, recently. No Internet access but the router was fine, no connection issues with wiring etc. etc. we went to start menu, selected system restore and rebooted. The computer worked fine and access to net was back, as comp had reverted to previous settings. No documents, photos , personal files etc are harmed either. Works perfectly well. Hope you figure it out, best of luck! #Newmember


I had a similar problem last week for about a day till I found a virus using hitman pro, it would say I'm connected to router, but no net, but Hitman Pro fixed that.

ps. It would only seem to happen around 5pm central australian time for me.
My System SpecsSystem Spec
.

23 Aug 2012   #14
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jobeli View Post
@Chev65

I'm sorry, but I don't know what tunnel adapters are. If you could clarify, I'm sure I could answer that. I've tried resetting all the Bluetooth settings to how they were before this issue popped up but to no avail. Thanks for the reply.

Actually, upon the advice of a friend and a bit of searching on the net, I believe it is possible that my laptop may be infected with the DNS changer virus. Would you happen to know anything about that type of malware if that is the case?
The tunnel adaptors are right there in your ipconfig, I'm not sure how you could miss them as there are many of them going down the list. This is a common problem and easily solved, just expand the ipconfig and count how many are there. If there are too many of them it will cause problems such as you are describing.

I'm not sure why you are using both connections at once but Windows doesn't handle two connections very well so one of them should be disabled.

Running the file below will clear up the tunnel adaptor problem, just save file, unzip and run either the 32 or 64 bit version.


Attached Files
File Type: zip 6to4.zip (40.7 KB, 52 views)
My System SpecsSystem Spec
24 Aug 2012   #15
jobeli

Windows 7 Home Premium x64
 
 

@chev65

Ok, however the reason I missed them is, as I stated in my op, a lack of in-depth knowledge about these things. Although now I believe the point is moot, as I will just wipe my harddrive and reinstall my os, this should hopefully fix the problem and speed up my laptop.
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2012   #16
Poimetheus

Windows 8 Professional
 
 

Did you ever try plugging directly into your modem or router? I'd be curious if the problem exists in the DNS realm, NIC land, or possibly even a driver. Did you check device manager?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Help required with internet connection (Dreaded yellow triangle).




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Yellow triangle over network indicator, but internet works
Hey guys, I'm using Windows 8.1 (I hope I can post here though). Yesterday I thought I'd disable a few services that some sites suggest me to do so, and I accidentaly disabled "diagnostic policy service", ever since then I have a yellow triangle over my network indicator, and it says that my...
Network & Sharing
Yellow Triangle of Death on Internet Connection Icon, What can I do?
*I've bolded the main points for you Good morning everyone! I am currently doing all my schooling online and was supplied with a Lenovo Think Pad laptop that has Windows 7 Pro running. It's been a few months since I had it and it was working perfect at the beginning, but for the last two...
Network & Sharing
internet is working fine but there is yellow triangle symbol on my int
internet is working fine but there is yellow triangle symbol on my internet symbol in task bar and also cross sybmol between lan to internet line.
Network & Sharing
internet slow connecting at every boot(yellow triangle)
Hi All I have a windows 7 VM which is getting the yellow triangle at every boot-up, while connecting to the internet. The triangle lasts up to a minute and then disapears. The machine is on a fixed IP on a home network(WORKGROUP). ipconfig /all C:\Windows\System32>ipconfig /all Windows IP...
Network & Sharing
Yellow Triangle, No internet access - Tried everything
Hello all, I've come here to hopefully get some assistance with my internet issue rather lack of internet issue. I have an Acer Aspire S3 and am unable to connect to home network using Wifi connection. I have tried almost everything and nothing has worked thus far. My laptop does not have an...
Network & Sharing
Little Yellow Triangle & no internet access - Other devices connect
Hi all, I was hoping someone could help as I have spend hours scouring forums and trying fixes with no luck.. I have recently started getting the little yellow triangle with the exclamation point on my network access system tray icon. My internet is fine as all other devices (pc, iPad, I...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:27.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App